Ολα ετοιμα για το 2ο Τουρνουα στη μνημη του Θανου Κοτσιδη
Η ΕΠΣ Θράκης σε συνεργασία με την Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής διοργανώνει το 2ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου «Θάνος Κοτσίδης», τιμώντας τη μνήμη του Θανούλη που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή το 2024.
Πρόκειται για μια ξεχωριστή διοργάνωση γεμάτη ποδόσφαιρο, συγκίνηση και αγάπη, με έναν βαθιά ανθρώπινο σκοπό, τη στήριξη του Make-A-Wish Greece και την ενίσχυση της προσπάθειας για την εκπλήρωση ευχών παιδιών που το έχουν πραγματικά ανάγκη.
Η αγορά ενός εισιτηρίου δεν αποτελεί απλώς την είσοδο σε ένα αθλητικό γεγονός, αλλά μια πράξη προσφοράς και αλληλεγγύης. Με τη συμμετοχή του, κάθε πολίτης συμβάλλει ώστε μια παιδική ευχή να γίνει πραγματικότητα.
Σημεία Προπώλησης στην Κομοτηνή
- Βιβλιοχαρτοπωλεία Βαφειάδης – e-Vafeiadis.gr (Βενιζέλου 36)
- Δον Κιχώτης – Κέντρο Ισπανικής Γλώσσας (Στ. Κουμπάρη 5-7)
- Γραφεία ΕΠΣ Θράκης (Παπαφλέσσα 8)
Οι διοργανωτές καλούν τον κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών» στο γήπεδο, αποδεικνύοντας πως όταν το ποδόσφαιρο ενώνει τις καρδιές, μπορούν να συμβούν μικρά θαύματα.
Για τον Θάνο.
Για τα παιδιά.
Για κάθε ευχή που αξίζει να γίνει πραγματικότητα.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
