Εχασε τον αριστερο δεικτη αγορακι που τραυματιστηκε με βεγγαλικο στους Αμαξαδες

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο της Ξάνθης, όπου έγινε μεγάλη προσπάθεια για να αντιμετωπιστούν τα τραύματα στα χέρια και τα μάτια του

Τον δείκτη του αριστερού του χεριού φέρεται να έχασε το 9χρονο αγοράκι που τραυματίστηκε από βεγγαλικό την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στους Αμαξάδες, όταν αυτό έσκασε στο χέρι του

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ,  οι γιατροί στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου και μεταφέρθηκε κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια και κατάφεραν και έσωσαν το μάτι του, ενώ αντιμετώπισαν όλα τα υπόλοιπα τραύματα στο αριστερό του χέρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό τμήμα Ιάσμου, προκειμένου να διευκρινισθούν τα αίτια του ατυχήματος και πως βρέθηκε στα χέρια του μικρού η κροτίδα.

Σημειώνεται ότι τα θραύσματα πήγαν και στα μάτια του μικρού παιδιού, όποτε κι υπήρξε ανησυχία για την όρασή του, ενώ αναμένεται αύριο να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.