Οι «365 Ημερες» του Ευθυμη Καλφα παρουσιαζονται στην Κομοτηνη

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής, στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιούνται με την ΚΟΙΝΣΕΠ Κομοτηνή Εν Δράσει, το Δημοκρίτειο Βιβλιοχαρτοπωλείο και  οι εκδόσεις Dandelion stories διοργανώνουν την παρουσίαση του ημερολογίου του Ευθύμη Κάλφα «365 Ημέρες Ευθύμης».

Ο Ευθύμης Κάλφας είναι δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός και social media junkie όπως δηλώνει ο ίδιος, ενώ διατηρεί στενές σχέσεις με την Κομοτηνή που αποτελεί άλλωστε και τόπο των φοιτητικών του χρόνων – είναι απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του ΔΠΘ – στην οποία επιστρέφει συχνά.

Αυτή τη φορά, ο Ευθύμης επιστρέφει την προσεχή Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, στις 18:30 στην Δημοτική Βιβλιοθήκη της Κομοτηνής για την παρουσίαση του πρώτου του ημερολογίου, που «κουβαλά» την προσωπικότητά του — αυθεντικό, αληθινό, με διάθεση για ζωή.

Κάθε σελίδα του «365 Ημέρες Ευθύμης» έχει την πινελιά του: τις δικές του ατάκες, σκέψεις και στιγμές που αντικατοπτρίζουν τη θετική του ενέργεια και την καθημερινή του ματιά στη ζωή.

Με το μοναδικό του στυλ και το χαρακτηριστικό του avatar να συνοδεύει τις σελίδες, ο Ευθύμης γίνεται ο προσωπικός σου «συνοδοιπόρος» σε κάθε μέρα του χρόνου — με αυθορμητισμό, γέλιο και έμπνευση.

Με το χιούμορ και τις εκπλήξεις του Ευθύμη Κάλφα, σε περιμένει ένα ημερολόγιο που θα σε κρατήσει συντροφιά όλες τις μέρες του χρόνου — με σχόλια, ιδέες, γέλιο και ανατροπές για τις 365 ημέρες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.