Γ΄ Εθνικη: Επικινδυνη εξοδος για τον Πανθρακικο
Με τις αναμετρήσεις της 11ης αγωνιστικής συνεχίζεται την Κυριακή η δράση στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, με αρκετά δυνατά παιχνίδια να ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα.
Δύσκολη αποστολή έχει και ο Πανθρακικός, ο οποίος δοκιμάζεται στο Κιλκίς απέναντι στον ΠΑΟΚ Κρηστώνης, ταξιδεύοντας με σημαντικές απουσίες καθώς απουσιάζουν οι Λαρέα, Γκανσιέρ, Γιανναράκης. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Θοδωρής Κοντογιώργος της ΕΠΣ Λάρισας.
Το ενδιαφέρον στρέφεται στο ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ του Ηρακλή Θερμαϊκού και του ΑΟ Ξάνθης στη Χαλάστρα, με διαιτητή τον Θωμά Μαυρίδη της ΕΠΣ Ημαθίας. Πρόκειται για ένα ματς με βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες, που αναμένεται να προσελκύσει αρκετό κόσμο.
Στην Ορεστιάδα, ο Ορέστης θα υποδεχθεί τον ισχυρό Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη μάχη της παραμονής, με διαιτητή τον Θανάση Λάπατα της ΕΠΣ Θράκης.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής (30/11 – 15:00)
| Αγώνας | Διαιτητές |
| Ηρακλής Θερμαϊκού – ΑΟ Ξάνθης | Μαυρίδης (Ημαθίας), Παπαδόπουλος, Αναστασίου (Σερρών) |
| Θερμαϊκός Θέρμης – Κιλκισιακός | Γκαλαΐτσης, Καλλινιώτης, Μουρατίδης (Ημαθίας) |
| ΠΑΟΚ Δυτικού – Δόξα Δράμας | Ναζίρης, Μαντζαβέλας, Νικολάκης (Μακεδονίας) |
| Ορέστης Ορεστιάδας – Απόλλων Κρύας Βρύσης | Λάπατας, Παπαδόπουλος, Γκιόση (Θράκης) |
| ΠΑΟΚ Κρηστώνης – Πανθρακικός | Κοντογιώργος (Λάρισας), Τσικλητάρη, Φωτιάδου (Πιερίας) |
| Ποσειδών Ν. Μηχανιώνας – Αετός Οφρυνίου | Καλοσίδης, Μπόιτσιος, Κοτανίδου (Δράμας) |
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
