Κυνικη αυτο-απαξιωση
Ότι οι πολιτικοί είναι αυτοί που απαξιώνουν τον ρόλο που έχουν επιλέξει και κληθεί να υπηρετήσουν το διαπιστώνουμε καθημερινά όλοι μας εδώ και πολλά χρόνια. Και είναι και ένας από τους παράγοντες κακοδαιμονίας του τόπου μας.
Επειδή όμως η πολιτική και άρα οι πολιτικοί είναι το μόνο βιώσιμο και επιτρεπτό σχήμα για να διευθετούμε συντεταγμένα τα του βίου μας δεν θα πάψουμε να δυσανασχετούμε με τον κυνισμό των πολιτικών μας που πλέον έχει γίνει ανυπόκριτος.
Ένας από τους «μετρ» αυτής της ανυπόκριτης αυτό-απαξίωσης της πολιτικής στη χώρα μας είναι ο υπουργός υγείας που λες και έχει βαλθεί σε κάθε του δημόσια τοποθέτηση να ξεπερνάει κάθε φορά τα προηγούμενα κεκτημένα του.
Με την τελευταία του ανάρτηση ούτε λίγο ούτε πολύ μας καλεί να μην δίνουμε και πολύ σημασία στις πολιτικές διαφωνίες καθώς δεν πηγάζουν από κάποιο ενδιαφέρον για το καλό του κόσμου αλλά μόνο για τις ψήφους και τις εντυπώσεις.
Αφορμή στάθηκε η ψήφιση του τελευταίου ερανιστικού νομοσχεδίου του υπουργείου υγείας με τον Α. Γεωργιάδη να λέει πως επειδή πολλές διατάξεις του ψήφισαν και κόμματα της αντιπολίτευσης άρα οι όποιες διαφωνίες εκφράστηκαν ήταν προσχηματικές.
«(…) σας καλώ να μην δίνετε μεγάλη σημασία στις πολιτικές μας συγκρούσεις που καμμία φορά έχουν μεγάλη δόση αναγκαστικής διαφωνίας για τις ψήφους και τις εντυπώσεις» έγραψε συγκεκριμένα μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο υπουργός απευθυνόμενος στους πολίτες.
Θα το έχουμε υπόψιν μας, υπουργέ, στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, όταν θα βλέπουμε το ποσοστό… της αποχής να μεγαλώνει.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
