Προσυνεδριο της ΟΝΝΕΔ στην Κομοτηνη

Με θέμα «Περιφερειακή Ανάπτυξη & Νεανική Επιχειρηματικότητα»

Στο δρόμο προς το 14ο Τακτικό Συνέδριό της, η ΟΝΝΕΔ διοργανώνει στην Κομοτηνή το ένα από τα δύο προσυνέδριά της με το άλλο να γίνεται στη Λάρισα.

Το προσυνέδριο της Κομοτηνής θα πραγματοποιηθεί στις 18 Σεπτεμβρίου στη Λέσχη Κομοτηναίων. Το προσυνέδριο θα είναι αφιερωμένο στη «Περιφερειακή Ανάπτυξη & Νεανική Επιχειρηματικότητα».

Οι εργασίες του θα περιλαμβάνουν δύο πάνελ. Το πρώτο με τίτλο «Φρέσκες Ιδέες, Καινοτόμες Επιχειρήσεις» και το δεύτερο με τίτλο «Νέοι με Ρίζες: Επιχειρείν τοπικά».

Σύμφωνα με την ΟΝΝΕΔ «μέσα από τις διαδικασίες αυτές, επιδιώκεται να δοθεί βήμα στη νέα γενιά, να ακουστούν οι προβληματισμοί της και να κατατεθούν προτάσεις που θα εμπλουτίσουν τον διάλογο ενόψει του Συνεδρίου.

Με την επιλογή πόλεων της περιφέρειας, η ΟΝΝΕΔ αναδεικνύει ότι η παρουσία και η δράση της εκτείνεται σε όλη την Ελλάδα, δίνοντας έμφαση στη συμμετοχή των νέων ανθρώπων από κάθε περιοχή της χώρας.

Τα προσυνέδρια αυτά θα συμβάλουν καθοριστικά στη διαμόρφωση της ατζέντας του 14ου Τακτικού Συνεδρίου, με στόχο τη συγκέντρωση ιδεών και προτάσεων που θα αποτυπώνουν τις ανάγκες και τις προσδοκίες της νέας γενιάς».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.