Στην Αθηνα παρουσιαζεται το βιβλιο σε επιμελεια Ε. Στυλιανιδη για την Τεχνητη Νοημοσυνη
Στο Αμφιθέατρο Ι. Δεσποτόπουλος του Ωδείου Αθηνών (Ρηγίλλης και Β. Γεωργίου Β 17-19), θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του συλλογικού τόμου που επιμελήθηκε ο Αν. Καθηγητής Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, Βουλευτής Ροδόπης και πρώην Υπουργός Δρ. Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης, με θέμα: «Τεχνητή Νοημοσύνη: Aνθρώπινα Δικαιώματα, Δημοκρατία & Κράτος Δικαίου».
Η εκδήλωση διοργανώνεται από τις εκδόσεις Νομική Βιβλιοθήκη, τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας, την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2025 και ώρα 18:30.
Ομιλητές θα είναι:
Θεόδωρος Πούλιας, διευθυντικό στέλεχος ΑΙ UNISYSTEMS
Θεόδωρος Φορτσάκης, Ομ.Καθηγητής της Νομικής Σχολής, πρ. Πρύτανης ΕΚΠΑ, πρ. Βουλευτής Επικρατείας, Αντ. Μέλος της Ακαδημίας της Γαλλίας (Institut de France)
Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυραιωτικής Νικόλαος (Χατζηνικολάου), πρόεδρος Επιτροπής Βιοηθικής Εκκλησίας της Ελλάδας
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικήτα Κακλαμάνη.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
