Ζυθοποιια Μακεδονιας Θρακης και Αθλητικος Συλλογος Ηροδικος ξεκινησαν επισημα τη συνεργασια τους

Τα σήματα της μπύρας Βεργίνας και του TUVUNU θα εμφανίζονται στα μπλουζάκια των αθλητών του Ηρόδικου

Ενώνουν τις δυνάμεις τους η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης και ο Αθλητικός Σύλλογος Ηρόδικος, μέσα από την χορηγία της πρώτης να στηρίζει το Σύλλογο στις προσπάθειές τους τώρα και στο μέλλον.

Η χορηγία αφορά την ενδυμασία του Ηρόδικου, που δίνει το παρών σε πανελλήνια αθλήματα αλλά και έχει αθλητές παγκοσμίου επιπέδου που συμμετέχουν ή προετοιμάζονται για τους παραολυμπιακούς αγώνες του 2028 στο Λος Άντζελες, και θα φέρουν στις εμφανίσεις τους είτε την μπύρα Βεργίνα είτε το τσάι TUVUNU.

Παράλληλα υπάρχει η πρόθεση οι εγκαταστάσεις που έχουν παραχωρηθεί στο σύλλογο στην περιοχή της Λαϊκής Αγοράς, που θέλουν να μετατρέψουν σε πάρκο παραολυμπιακής εκπαίδευσης, να γίνει πάρκο παραλολυμπιακής εκπαίδευση TUVUNU.

Η υπογραφή της συμφωνίας έγινε στο χώρο της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης, παρουσία του Διευθυντή εταιρικών υποθέσεων και επικοινωνίας της εταιρείας, κ. Νικόλαου Μπήλιου, του προέδρου του ΠΕΡΠΑΤΩ κ. Αλέξανδρου Ταξιλδάρη και του προέδρου του Ηρόδικου κ. Κίμωνα Λεχούδη.

Τη χαρά τους που ξεκινούν και επίσημα την συνεργασία με τον Ηρόδικο και τον ΠΕΡΠΑΤΩ, εξέφρασε ο κ. Μπήλιος, τονίζοντας πως είναι μια σημαντική μέρα για την σχέση τους, που μπαίνει σε ένα συγκεκριμένο οδικό χάρτη.«Είμαστε δίπλα σε ένα από τα πιο σημαντικά brand της περιοχής και της χώρας, και ευχόμαστε να κερδίζουμε μαζί πολλά πρωταθλήματα της ζωής και του πολιτισμού» ανέφερε.

Μια συνεργασία που ωφελεί και τις δύο πλευρές

Από την πλευρά του ο κ. Ταξιλδάρης τόνισε πως η συνεργασία αυτή θα αποτελέσει το εφαλτήριο για να δημιουργηθεί ένα συνολικό brand που έχει να κάνει με την πόλη πρότυπο ως προς την προσβασιμότητα και την αποδοχή της διαφορετικότητας, που θεωρεί πως έχουμε κερδίσει σε μεγάλο βαθμό στην περιοχή μας και την Ελλάδα.

Παράλληλα θα αναδειχτεί η περιοχή και σε σχέση με την Ζυθοποιία, βοηθώντας με ποικίλους τρόπους να συνδεθεί η επιχείρηση με την τοπική κοινωνία, ώστε να συνδεθεί η Βεργίνα με την Κομοτηνή.

Άλλωστε η Ζυθοποιία έχει και άλλες ιστορίες από πίσω, όπως το τσάι TUVUNU που έχει σημαντικό αντίκτυπο στην περιοχή μας και τις ευπαθείς και περιθωριοποιημένες ομάδες.

Έτσι η υποστήριξη του αθλητικού κομματιού του ΠΕΡΠΑΤΩ μέσω του Ηρόδικου, που προσπαθούν να βγάλουν τους ανθρώπους τους έξω από το σπίτι τους και να αναδείξουν τις ιστορίες τους, και να μάθει το πανελλήνιο τι είναι η Βεργίνα και το TUVUNU, και αποτελεί τεράστια ευκαιρία δείχνοντας το δρόμο για την υπόλοιπη χώρα.

«Θα είναι μια συνολική προσπάθεια και εμείς να υποστηρίξουμε το brand της Βεργίνας και η Βεργίνα να υποστηρίξει το Σύλλογο» ανέφερε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.