ΑΕ Κομοτηνης: Ενισχυση απο τη Βραζιλια με Jonas Neves
Την απόκτηση του Βραζιλιάνου πασαδόρου Jonas Neves ανακοίνωσε η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής, ενισχύοντας το ρόστερ της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο 29χρονος Neves, γεννημένος στις 25 Νοεμβρίου 1996 και με ύψος 1.95 μ., έρχεται στην Κομοτηνή με σκοπό να ενισχύσει τη δημιουργική λειτουργία της ομάδας υπό την καθοδήγηση του προπονητή Ηλία Κρεούζη.
Ο αθλητής έχει πλούσια εμπειρία από την πατρίδα του, όπου αγωνίστηκε σε επτά διαφορετικούς συλλόγους, μεταξύ των οποίων οι CRB, Recife, Caramuru Vôlei και Santa Cruz Vôlei. Την περασμένη σεζόν (2023/24) αγωνίστηκε στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Πορτογαλία, με την ομάδα της SC Caldas.
Με τον Jonas Neves, η Α.Ε. Κομοτηνής προσθέτει στο δυναμικό της έναν αθλητή με διεθνή εμπειρία, φιλοδοξώντας να ενισχύσει την ποιότητα και τη συνοχή του παιχνιδιού της ενόψει της νέας χρονιάς.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
