Συγκινητικες στιγμες για τον Βασιλη στο γηπεδο της Τουμπας

Σημαντική η συνεισφορά της Διοίκησης του ΠΑΟΚ Κομοτηνής και του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ νοητικής υστέρησης Ν. Ροδόπης «Aξίζω»

Τον Βασίλη τον γνωρίσαμε όλοι από την αγάπη του για τον Πανθρακικό και τον αθλητισμό γενικότερα. Παρά το πρόβλημα όρασης δεν χάνει αγώνα και την Κυριακή έγινε πράξη μία ακόμα μεγάλη του επιθυμία καθώς μέσω του PAOK ACTION βρέθηκε στην Τούμπα και στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό ενώ συνάντηση τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή Γιάννη Κωνσταντέλια.

Το Gazzetta κατέγραψε την συνάντηση που είχε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας με τον θαυμαστή του και φίλο του ΠΑΟΚ, που ταξίδεψε από την Κομοτηνή με μοναδικό σκοπό να «δει» από κοντά τον 22χρονο διεθνή άσο! Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είχε ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο «τετ α τετ», μετά το τέλος του αγώνα, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (2-1), με τον Βασίλη, ο οποίος ταξίδεψε από τη Κομοτηνή αποκλειστικά και μόνο για τον «δει» να παίζει στο ντέρμπι μέσα από τις περιγραφές των δύο συνοδών του.

Αυτό ήταν το ένα σκέλος της χθεσινής παρουσίας του στην κρύα Τούμπα. Το άλλο σκέλος, όπως του είπε έξω από τα αποδυτήρια του γηπέδου, ήταν να τον συναντήσει από κοντά και να μιλήσει μαζί του. Ο «Ντέλιας» φρόντισε να κάνει πράξη ένα όνειρό του! Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ ενημερώθηκε από τους ανθρώπους της ομάδας για την παρουσία του συγκεκριμένου φίλου και σταμάτησε κατά την έξοδό του από τα αποδυτήρια του γηπέδου της Τούμπας για να φωτογραφηθεί μαζί του και να ανταλλάξει λίγες ανθρώπινες κουβέντες.

Το πρόσωπο του Βασίλη, του φιλάθλου του ΠΑΟΚ έλαμψε όταν έπιασε τον «Ντέλια» και αντιλήφθηκε ότι συνομιλεί μαζί του. Ένοιωθε και έδειχνε τρισευτυχισμένος.

Το ποδόσφαιρο, εξάλλου, είναι τέτοιες απλές στιγμές…

Το ποδόσφαιρο είναι αληθινές ιστορίες…

Το ποδόσφαιρο είναι απλά η αφορμή…

Αυτό που δεν αναφέρεται στο άρθρο του Gazzetta αλλά αξίζει να σημειωθεί είναι το γεγονός πως για να φτάσει στην Τούμπα ο Βασίλης και να ζήσει αυτές τις μοναδικές στιγμές, υπήρχε σημαντική συνεισφορά της Διοίκησης του ΠΑΟΚ Κομοτηνής και ιδιαίτερα του Δημήτρη Παγωνίδη και του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ νοητικής υστέρησης Ν. Ροδόπης «Αξίζω», που ένωσαν τις δυνάμεις τους για να γίνει το όνειρο του πραγματικότητα. Μπράβο σε όλους!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.