Φιναλε στην Καβαλα για το Γυναικειο τμημα της ΑΕ Κομοτηνης
Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕ Κομοτηνής ολοκληρώνει την αγωνιστική της παρουσία στο Final-4 της ΕΣΠΕΘΡ ΑΝΜΑΚ με τον τελευταίο της αγώνα το Σάββατο 5 Απριλίου 2025, στις 17:00, στο γήπεδο Καλαμίτσας Καβάλας, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Καβάλα.
Η ομάδα της Κομοτηνής υπό την καθοδήγηση του προπονητή Κώστα Δεληγιαννίδη, πέτυχε απόλυτα τους στόχους που είχε θέσει από την αρχή της σεζόν. Μετά από δύο δύσκολες αγωνιστικές χρονιές, κατόρθωσε να αναδειχθεί ως μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση τόσο στον όμιλό της όσο και στο final 4, πίσω από τον πρωταθλητή και αχτύπητο Ανδροσθένη Θάσου.
Αυτός ο αγώνας αποτελεί την ιδανική ευκαιρία να επιβεβαιώσει την ανοδική της πορεία και να κλείσει τη φετινή σεζόν με ένα θετικό αποτέλεσμα. Η σταθερή απόδοση, το πάθος και η μαχητικότητα που έδειξαν οι αθλήτριές της ΑΕ Κομοτηνής καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος αποτελούν την καλύτερη ένδειξη ότι η ομάδα είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
