Δενδροφυτευση στην πιστα της Λεσχης 4×4 Κομοτηνης απο τα μελη της

Σκοπός η δημιουργία ενός οργανωμένου χώρου πρασίνου δίπλα στην Κομοτηνή

Η Λέσχη 4×4 Κομοτηνής στα πλαίσια του προγραμματισμού των δράσεων της για το 2017 πραγματοποίησε την Κυριακή 2 Απριλίου δενδροφύτευση στο χώρο της πίστας της Λέσχης στο Τυχηρό.
 
Η συγκεκριμένη δράση αποσκοπεί στην αναβάθμιση του τοπίου, με την φύτευση 300 περίπου δενδρυλλίων και την δημιουργία ενός οργανωμένου χώρου πρασίνου δίπλα στην Κομοτηνή, ο οποίος εκτός από τις δραστηριότητες της Λεσχής θα μπορεί να φιλοξενεί και συλλογικές δράσεις άλλων φορέων. Απώτερος  στόχος  είναι η αναβάθμιση και η εξέλιξη  του χώρου σε θεματικό πάρκο και χώρο αναψυχής που θα μπορούν να τον απολαμβάνουν όχι μόνο τα μέλη της Λέσχης αλλά και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.
 

Όπως διαβεβαιώνει η διοίκηση της Λέσχης σε σχετική της ανακοίνωση «οι δραστηριότητες της Λέσχης θα συνεχιστούν για το 2017 και θα περιλαμβάνουν εκτός από δράσεις που έχουν σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και άλλες δράσεις στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς και της τοπικής ανάπτυξης».
 
Παράλληλα η διοίκηση της Λέσχης 4×4 ευχαριστεί πολύ τα μέλη της που στήριξαν αυτή την προσπάθεια. Όπως επίσης, ιδιαίτερα τη Διεύθυνση Αναδασώσεων Ροδόπης για τη διάθεση των δενδρυλλίων, τον δασοπόνο Νίκο Δουλακάκη για την πολύτιμη βοήθεια του καθώς και το μέλος της Λέσχης Κώστα Φλώρο για τη σημαντική συμβολή του στη διαμόρφωση του χώρου.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.