Νικη και 2η θεση για τις γυναικες της ΑΕ Κομοτηνης

Επικράτησε του ΑΟ Καβάλα και «σφράγισε» τη 2η θέση η ομάδα του Κώστα Δεληγιαννίδη

Η ΑΕ Κομοτηνής επικράτησε με 3-1 του ΑΟ Καβάλα και μαζί κατάφερε να εξασφαλίσει την κατάκτηση της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής! Με δεδομένο πως ο ΑΟΣ δεν ταξίδεψε στη Θάσο χάνοντας το παιχνίδι στα χαρτιά και έχοντας ποινή -3 βαθμών, η ΑΕΚ σφράγισε την δεύτερη θέση.

Η ομάδα του Κώστα Δεληγιαννίδη είχε μία απίστευτη σταθερότητα καθόλη τη διάρκεια της σεζόν, έπαιξε πολύ όμορφο βόλεϊ και δίκαια κατέκτησε τη 2η θέση πίσω από την κορυφαία ομάδα του Ανδροσθένη Θάσου.

Αναφορικά με το παιχνίδι του Σαββάτου, με εξαίρεση το πρώτο σετ, η συνέχεια άνηκε ολοκληρωτικά στις «Κιτρινόμαυρες» που πήραν τη νίκη και την πανηγύρισαν με τον κόσμο τους!

Τα σετ: 22-25, 25-15, 25-13, 25-19

ΑΕ Κομοτηνής (Δεληγιαννίδης): Γεωργιοπούλου, Βονάτσου, Κυπριώτη, Κουτίδη, Σουρλα, Δρέττα, Ηλιοπούλου, Κιοσσέ, Τσεσμελή, Σταυράκη, Σηφάκη, Καραλή (λ), Μπάρκουλα (λ)

ΑΟ Καβάλα (Μορφίδης): Κακαλή, Πουρνάζη, Παπάζογλου, Μήτογλου, Γαϊταντζή, Κουκουρίδου, Μπάρκα, Γερακίνη (λ).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.