Δωρεα καρδιογραφου στο Τμημα Επειγοντων απο τον Ροταριανο Ομιλο Κομοτηνης

Ο όμιλος βράβευσε σε εκδήλωσή του και τον Επιχειρηματία της Χρονιάς κ. Πασχάλη Κατίου

Την στήριξή του προς την τοπική κοινωνία θέλησε να δείξει για ακόμη μια φορά ο Ροταριανός Όμιλος Κομοτηνής, δωρίζοντας σε εκδήλωσή του, την Παρασκευή 31 Μαρτίου, έναν καρδιογράφο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Κομοτηνής.
 

Παράλληλα ο Όμιλος βράβευσε τον επιχειρηματία της χρονιάς, κ. Πασχάλη Κατίου, έδωσε αναμνηστικά διπλώματος στους επιχειρηματίες που συνέδραμαν στην αγορά του μηχανήματος, καθώς και στον ροταριανό Μενέλαο Συκάκη που διέθεσε το χρηματικό ποσό, το οποίο του απονεμήθηκε από το Διεθνές Ρόταρυ για την προσφορά του στον Όμιλο.
 
Ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Δούκας σημείωσε πως ο Ροταριανός Όμιλος, αυτές τις δύσκολες εποχές, προσπαθεί να συνδράμει στην τοπική κοινωνία, για αυτό και αποφάσισε να δωρίσει στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Νοσοκομείου Κομοτηνής ένα καρδιογράφο, σαν ελάχιστη προσφορά του ομίλου και επιχειρηματιών της πόλης που συνέδραμαν σε αυτό.
 

Ο Ροταριανός Όμιλος, σημείωσε, αποτελεί ένα είδος επιμελητηρίου, αποτελούμενος από μέλη πολλών επαγγελματικών τάξεων, που στη συντριπτική τους πλειοψηφία εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα. Για αυτό το λόγο κάθε χρόνο βραβεύουν ένα επιχειρηματία ο οποίος με την επιχειρηματική και κοινωνική του δράση έχει καταξιωθεί στην τοπική οικονομία της Ροδόπης. Έτσι φέτος βράβευσαν τον κ. Πασχάλη Κατίου, που ηγείται μιας εταιρείας που εξελίχθηκε από μικρή εμπορική επιχείρηση σε δυναμική εταιρεία με ηγετική θέση στην αγορά των λιπαντικών σε ολόκληρη την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, καθώς και στα νησιά του βορειανατολικού Αιγαίου.
 

Παραλαμβάνοντας το βραβείο, το οποίο χαρακτήρισε επιβράβευση για την επιχειρηματική του δραστηριότητα και τον καθημερινό αγώνα στον χώρο της αγοράς, ο κ. Κατίου ευχαρίστησε τον Ροταριανό Όμιλο, σημειώνοντας πως είναι ακόμα πιο ιδιαίτερη η βράβευση αυτή μιας και γίνεται παρουσία του πατέρα του, Δημήτριου, που ξεκίνησε την επιχείρηση, αφιερώνοντας την παράλληλα στην οικογένεια, το προσωπικό και τους συνεργάτες του.
 
Τον καρδιογράφο παρέλαβε η υπεύθυνη του ΤΕΠ κ. Σοφία Παπαναστασίου, που ευχαρίστησε τον όμιλο για την προσφορά τους, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με την ομιλία του καρδιολόγου κ. Λεωνίδα Διαμαντόπουλου, που μίλησε για την επεμβατική καρδιολογία, ένα θέμα συναφές με το αντικείμενο της δωρεάς.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.