Α2 Βολει: Νικη για την φορμαρισμενη ΑΕ Κομοτηνης κοντρα στον Πιερικο
Εκμεταλλευόμενη τις απουσίες του Πιερικού, η ΑΕ Κομοτηνής επικράτησε με άνεση με 3-0 σετ και «σφράγισε» την είσοδο στην τετράδα του πρωταθλήματος.
Η ομάδα του Ηλία Κρεούζη παρουσιάστηκε σοβαρή και ακολούθησε το πλάνο του προπονητή της κατακτώντας με άνεση το παιχνίδι με 25-9, 25-21 και 25-18 απέναντι σε μία ομάδα που μπορεί να φιγουράρει στην 1η θέση ωστόσο οι οικονομικές απαιτήσεις της Pre League την ανάγκασαν να βάλει «φρένο» στην εξαιρετική μέχρι στιγμής πορεία της.



Το πρώτο σετ ήταν ένας «κιτρινόμαυρος» μονόλογος καθώς οι γηπεδούχοι με όπλο το σερβίς του Θεοδωρακόπουλου κυριάρχησαν και το κατέκτησαν με περίσσεια ευκολία. Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση στο δεύτερο σετ, πίεσαν αλλά πάλι οι παίχτες του Κρεούζη ήταν πιο ψύχραιμοι και το κατέκτησαν με 25-21 ενώ το τρίτο σετ ήταν ντέρμπι μέχρι τα μέσα, όταν και οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι και πήραν με 25-18 και μαζί τη νίκη.
Βασικός διαγώνιος ξεκίνησε ο Θεοδωρακόπουλος, στα άκρα οι Καλιόζης, Καρδούλιας, στο κέντρο οι Χαλίλης, Αδάμος, πασαδόρος ο Παυλίδης και λίμπερο εναλλάσσονταν οι Σταυρόπουλος, Απλαδάς. Αγωνίστηκαν ακόμα οι Σπύρου, Πετρίδης, Τσιτσινάκης, Ναλμπάντης.
| Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής | |
| Άμιλλα Τρικάλων – ΑΟ Ορεστιάδας | 3-0 |
| ΑΕ Κομοτηνής – Πιερικός | 3-0 |
| Φοίνικας Πολίχνης – Ελπίς Αμπελοκήπων | 3-1 |
| Ιωνικός Ιωνίας – Μακεδονικός | 3-2 |
| ΓΕ Αλεξ/πολης – ΕΑ Λαρίσης | 3-2 |
| Η Βαθμολογία: | |
| Πιερικός | 49 |
| ΓΕ Αλεξ/πολης | 43 |
| Φοίνικας Πολίχνης | 42 |
| ΑΕ Κομοτηνής | 41 |
| Ελπίς | 35 |
| Ιωνικός Ιωνίας | 26 |
| Μακεδονικός | 22 |
| ΑΟ Ορεστιάδας | 19 |
| ΕΑ Λαρίσης | 14 |
| Άμιλλα Τρικάλων | 12 |
| Φθία | 9 |
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
