Η επιφυλαξη και «το καλλιο αργα παρα ποτε» του Ιλχαν Αχμετ για το Πανθρακικο Σταδιο

«Αρκεί αυτή την φορά οι δεσμεύσεις να υλοποιηθούν και να μην μείνουν υποσχέσεις».

 Με ικανοποίηση αλλά και κάποια επιφύλαξη δέχθηκε την ανακοίνωση για τα έργα στο Πανθρακικό Στάδιο ο βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ κ. Ιλχάν Αχμέτ.

Είχε άλλωστε προηγηθεί ερώτηση του ίδιου που έθετε στο επίκεντρο τις μεγάλες καθυστερήσεις στο υπό εκτέλεση έργο για την αντικατάσταση του ταρτάν και τις συνέπειες που αυτές έχουν  στην αθλητική κοινότητα.

«Άκουσα με ικανοποίηση τον συνάδελφο Ευριπίδη Στυλιανίδη σε μια ανακοίνωση του να δεσμεύεται για τις υποδομές στο Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής.

Χρειάστηκε βέβαια η ερώτηση μου προς τον Υπουργό Αθλητισμού που έθεσε με πιεστικό τρόπο τις καθυστερήσεις στην υλοποίηση των έργων, που δεν καταγγέλλω εγώ αλλά οι ίδιοι οι αθλητές και οι πολίτες.

Εγώ λέω κάλλιο αργά παρά ποτέ που λέει ο λαός μας.

Αρκεί αυτή την φορά οι δεσμεύσεις να υλοποιηθούν και να μην μείνουν υποσχέσεις. Κουραστήκαμε με τα λόγια» τόνισε ο βουλευτής με νόημα, δείχνοντας έτσι πως κρατά «μικρό καλάθι» για τις εξαγγελίες.

Δεν τον αδικούμε, δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ακούμε για διάφορα έργα που δρομολογείται η ολοκλήρωσή τους… μέχρι τις επόμενες ανακοινώσεις που δρομολογούν την ολοκλήρωση του έργου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.