Στην Κομοτηνη την Τριτη ο υποδιοικητης της Τραπεζας της Ελλαδας

Συνάντηση με τον Ν. Αγγελίδη στα γραφεία του ΕΒΕΡ - Θα ενημερωθεί για τις προσδοκίες των επιχειρήσεων τόσο από το τραπεζικό σύστημα όσο και από την Κυβέρνηση

Πριν μια βδομάδα ακριβώς είχαμε φιλοξενήσει στην εφημερίδα μας τη συνομιλία με τον π. βουλευτή Ροδόπης κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη. Μεταξύ άλλων ο κ. Στυλιανίδης είχε προαναγγείλει στο πλαίσιο πρωτοβουλιών που είχε αναλάβει για την περιοχή την επίσκεψη του υποδιοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος στην πόλη μας. 
 
Επιβεβαιώνοντας τα παραπάνω σε ανακοίνωσή του το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης  επισημαίνει πως την Τρίτη 14 Μαρτίου ο υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Ιωάννης Μουρμούρας θα επισκεφθεί την περιοχή μας και θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Νικόλαο Αγγελίδη και μέλη της Διοικητικής Επιτροπής την Τρίτη 14 Μαρτίου και ώρα 11 π.μ. στα γραφεία του Επιμελητηρίου.
 
«Λόγω των αρμοδιοτήτων του κ. Υποδιοικητή στην εφαρμογή της νομισματικής πολιτικής, τις διεθνείς αγορές κεφαλαίου, τα συστήματα πληρωμών και διακανονισμού, καθώς και την εξυγίανση τραπεζών αναμένονται με ενδιαφέρον οι απόψεις του ιδιαίτερα την τρέχουσα οικονομική συγκυρία» επισημαίνει στην ανακοίνωσή του το Επιμελητήριο προσθέτοντας πως «ταυτόχρονα θα πληροφορηθεί άμεσα και αντικειμενικά για τις προοπτικές και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής, την οικονομική κατάσταση της και τις προσδοκίες των επιχειρήσεων τόσο από το τραπεζικό σύστημα όσο και από την Κυβέρνηση».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.