Εκκληση για την ευρεση δυο αστεγων στην Κομοτηνη
Το κοινό της Κομοτηνής να βοηθήσει στην ανεύρεση δύο αστέγων ώστε να φιλοξενηθούν σε κατάλληλο χώρο προκειμένου να προστατευθούν από τις συνθήκες ψύχους που επικρατούν καλεί η Αντιδήμαρχος κ. Κλεοπάτρα Στογιαννίδου.
Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «Τις τελευταίες ώρες ενημερωθήκαμε ότι στην Κομοτηνή κυκλοφορούν δύο άστεγα άτομα, μια γυναίκα και ένας άντρας, ζώντας έξω σε συνθήκες ψύχους. Η γυναίκα μας αναφέρθηκε τελευταία φορά ότι ήταν στη στοά του Hondos Center και ο άντρας κάπου προς το Σκλαβενίτη (προς Κόσμιο).
Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας έχει ήδη ενεργοποιηθεί και έχει ετοιμάσει ζεστό χώρο για τη φιλοξενία τους.
Ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να τους εντοπίσουμε στα σημεία που μας αναφέρθηκαν, ώστε να τους μεταφέρουμε στο χώρο. Έχει κινητοποιηθεί και η Αστυνομία και τους αναζητά.
Αν κάποιος από σας τους δει να είναι σε συγκεκριμένο σημείο, παρακαλώ να με ενημερώσει για το που βρίσκονται, ώστε άμεσα να μπορέσουμε να παρέμβουμε».
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
