Προταση νομου απο την Ελληνικη Λυση για τη δυνατοτητα εξαιρεσης των παιδιων απο τη Διδασκαλια «Σεξουαλικης Διαπαιδαγωγησης»
Κατατέθηκε πρόταση νόμου από την Ελληνική Λύση, η οποία παρέχει το δικαίωμα στους γονείς και τους κηδεμόνες ανηλίκων μαθητών, να μπορούν να ζητούν εξαίρεση από τη διδασκαλία μαθημάτων της «σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης» τόσο στα νηπιαγωγεία όσο και στην πρωτοβάθμια αλλά και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του κόμματος, «η πρόταση αυτή ικανοποιεί χιλιάδες γονείς, οι οποίοι δεν θέλουν τα παιδιά τους να υφίστανται την επιρροή της woke ατζέντας και αποσκοπεί στην προστασία των μαθητών». Το κόμμα καλεί «τους βουλευτές όλων των κομμάτων να την υπερψηφίσουν, ώστε να μπει ένα τέλος στην προπαγάνδα της “woke” παράνοιας».
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
