Ολα ετοιμα για τη Λευκη Νυχτα

Κική Κωνσταντινίδου: «Και φέτος θα είναι ακόμα μια μεγάλη εμπορική γιορτή, η οποία θα μας αφήσει με τις καλύτερες εντυπώσεις»

Τα γιορτινά της θα φορέσει την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου η αγορά της πόλης. Η 9η διοργάνωση της Λευκής Νύχτας θα «ντύσει» με νότες αισιοδοξίας τους εμπορικούς δρόμους φιλοδοξώντας, όπως και οι προηγούμενες, να τονώσει την αγοραστική κίνηση, να συστηθεί τα νέα παιδιά τα οποία έρχονται να σπουδάσουν στην  πόλη  μας αλλά και τους επισκέπτες που μπορεί να επιλέξουν να ‘ρθουν στην πόλη μας για τη διοργάνωση.

Μιλώντας στο Ράδιο Παρατηρητής η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής, κ. Κική Κωνσταντινίδου, εξήγησε πως καθώς η πόλη μας δεν έχει πολλούς τουρίστες «ο σκοπός και ο στόχος μας είναι, με το που ανοίγει το πανεπιστήμιο και έρχεται πολύς νέος κόσμος να δει μια πόλη φωτεινή, μια πόλη όμορφη, μια πόλη με χρώμα, μια πόλη  γιορτινή, η οποία θα τους υποδεχτεί με τον καλύτερο τρόπο». εξέφρασε μάλιστα την εκτίμηση πως και η φετινή διοργάνωση θα είναι μια επιτυχημένη διοργάνωση. «Τα μηνύματα τα οποία παίρνουμε είναι πάρα πολλά και πάρα πολύ θετικά και πιστεύουμε ότι και φέτος θα είναι  ακόμα μια μεγάλη εμπορική γιορτή, η οποία θα  μας αφήσει με τις καλύτερες εντυπώσεις» είπε συγκεκριμένα.

Θερμή ανταπόκριση του κόσμου και των καταστημάτων στο give away

Η ίδια σημείωσε πως η φετινή διοργάνωση χαρακτηρίζεται από την προσθήκη των ηλεκτρονικών διαγωνισμών θέλοντας να υπογραμμίσει τη σημασία της ψηφιακής οικονομίας στη σύγχρονη εποχή, κάνοντας λόγο για εντυπωσιακή ανταπόκριση τόσο από πλευράς καταστημάτων όσο και κοινού.  «Φέτος επιλέξαμε να κάνουμε το give away μας μέσα από την πλατφόρμα του Instagram και πραγματικά οι συμμετοχές των καταστημάτων ήταν εντυπωσιακές με πάρα πολλά, πλούσια και μεγάλα δώρα, αλλά και ο κόσμος αγκάλιασε πάρα πολύ αυτή τη διαδικασία. Είναι εντυπωσιακά μεγάλα τα νούμερα τα οποία  παίρνουμε από την πλατφόρμα» ανέφερε η κ. Κωνσταντινίδου, θυμίζοντας πως ο διαγωνισμός θα τρέχει μέχρι και την Πέμπτη το βράδυ, και τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα γίνουν γνωστά ηλεκτρονικά την Παρασκευή κατά τη διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Παράλληλα διευκρίνισε πως ούτε από τη φετινή διοργάνωση θα λείψουν τα δώρα και οι εκπτώσεις στα φυσικά καταστήματα ευχαριστώντας όλους τους καταστηματάρχες για τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση. «Είναι κάτι που θέλουν και επιζητούν και οι ίδιοι. Πάρα  πολλοί μας παίρνουν τηλέφωνο  από το καλοκαίρι να μας ρωτήσουν πότε θα γίνει η Λευκή Νύχτα για να προγραμματίσουν  κι  αυτοί ενδεχομένως το στήσιμο του μαγαζιού τους και τις προωθητικές ενέργειες τους» ανάφερε η κ. Κωνσταντινίδου, εξηγώντας πως «είναι κάτι το οποίο βοηθάει πάρα πολύ την αγορά μας και τους καταστηματάρχες, γιατί γίνεται σε συγκεκριμένη περίοδο που αλλάζει η σεζόν, αλλάζουνε και τα εμπορεύματα».

Κλείνοντας δεν παρέλειψε να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες της στους χορηγούς και συνδριοργανωτές της Λευκής Νύχτας ήτοι τις εταιρείας, τα καταστήματα, τους αυτοδιοικητικούς επιχειρηματικούς και επιμελητηριακούς φορείς της περιοχής για τη συνδρομή τους σε όλα τα επίπεδα.

Οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις της Λευκής Νύχτας

Επειδή γιορτή χωρίς μουσική χορό και happenings δεν νοείται, η κ. Κωνσταντινίδου γνωστοποίησε το πρόγραμμα των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα. «Εκδηλώσεις θα υπάρχουνε την Παρασκευή το απόγευμα σε όλους τους εμπορικούς δρόμους της πόλης  μας. Πάρα πολλά δρώμενα, τοπικά  συγκροτήματα, dj, κλόουν, χορεύτριες περιμένουν το κοινό και φυσικά το αποκορύφωμα θα  είναι το μεγάλο street  party το οποίο θα γίνει από τις 8:00  μέχρι τις 12:00 στο βαρέλι του τροχονόμου, όπου εκεί θα έχουμε χορευτές,  θα  έχουμε dj που θα παίζουν μουσική,  θα  έχουμε ένα  μεγάλο  photo booth  για να μπορούμε να βγαίνουμε τις φωτογραφίες μας και  όλα  αυτά ζωντανά και  σε πραγματικό χρόνο θα είναι  και στα social media» είπε συγκεκριμένα.

Ακολουθεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Βεργίνα Stage

Βαρέλι τροχονόμου

Κεντρικό πάρτυ Λευκής Νύχτας

Djs fireshow, Ελεάννα Αθανασίου, Trelacademy, BarVan

Κωτσόβολος SPOT

Βαρέλι τροχονόμου

Photo booth, Σημείο συνεντεύξεων

Ζωντανή Εμφάνιση

Nick met Sally

Πλατεία Ειρήνης

Ρούσης Νίκος, Sally Pocock

DJ Set

Πεζόδρομος Βενιζέλου

Leveraux-Tellis Vergidis

Ζωντανή Εμφάνιση

Βιολί και Σαξόφωνο

Πεζόδρομος Βενιζέλου

Μαρκέλλα Μπογιατζή, Θανάσης Παπαναστασίου

DJ Set

Πλατεία Ειρήνης

Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής

Magic Show

Πλατεία και πεζόδρομοι στο κέντρο

Μάγος Ρότζερ & συνεργάτες

Ζωντανή Εμφάνιση

Λεωφόρος Βασιλέως Παύλου

Θρακιώτικη μουσική

Ζωντανή Εμφάνιση

Πεζόδρομος Ερμού

Afrokrema band

Ζωντανή εμφάνιση

Οδός Παρασίου

Δημήτρης Χριστοδουλάκης, Αθανασία Μιχαλακίδου, Γιάννης Τζατζανάς, Γιάννης Θεοδούλου

DJ Set

Οδός Αποστόλου Σούζου

Άρης Λοιζίδης

Los Touvanevros και τα κρουστά του Ιάσμου

Πλατεία και πεζόδρομοι στο κέντρο

Σύλλογος Εβριτών Ροδόπης και Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου

Επιπρόσθετες εκδηλώσεις από καταστήματα στο κέντρο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.