Γ΄ Εθνικη: Μοιραστηκαν βαθμους και εντυπωσεις Πανθρακικος και Απολλων Καλαμαριας
Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Πανθρακικός και Απόλλων Καλαμαριάς στο παιχνίδι της πρεμιέρας στο κατάμεστο ΔΑΚ Κομοτηνής με το παιχνίδι να λήγει ισόπαλο χωρίς τέρματα.
Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες καλές στιγμές, οι δύο ομάδες έδωσαν μεγαλύτερη προσοχή στο να μην δεχθούν κάποιο τέρμα παρά στο να απειλήσουν την αντίπαλη εστία.


Ο Γιώργος Μαραντάς επέλεξε στο βασικό σχήμα τον Παϊτέρη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά τους Καλογρανά, Νόνη, Λαρέα και Γκουτσίδη. Στον άξονα αγωνίστηκαν οι Μουμίν, Πεχλιβανόπουλος έχοντας δεξιά τον Ξανθόπουλο, αριστερά τον Στοϊνοβιτς και πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Σαραντίδη τον Καραγιάννη.
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με αδύναμο σουτ του Κυπαρίσση στο 12΄ ενώ στο 22΄ με νέο σουτ του Αποστολίδη. Στην καλύτερη στιγμή της αναμέτρησης στο 28΄ ο Μπλέτσας έπιασε εξ επαφής κεφαλιά με τον Παϊτέρη να αποκρούει ενστικτωδώς.


Στο δεύτερο μέρος ο Γιώργος Μαραντάς βλέποντας ότι η ομάδα δεν μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες έκανε πέντε αλλαγές και ο Πανθρακικός έγινε επικίνδυνος στα αντίπαλα καρέ όμως και πάλι δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Απόλλωνα και το τελικό αποτέλεσμα θεωρείται δίκαιο.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Παϊτερης, Καλογρανάς (72′ Γκρανιέρ), Λαρέα, Νονής, Ξανθόπουλος, (56′ Γανόπουλος), Μουμίν, Στοΐνοβιτς, Πεχλιβανόπουλος, Σαραντίδης (72′ Ρουμπιές), Καραγιάννης (46′ Βάσκος), Γκουτσίδης (85′ Παχούμης).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Γιώργος Αμανατίδης): Παλαβράκης, Μούχαλης (81′ Τσερκέζι), Τσαπακίδης, Καλούσης, Τσιμπούκας, Πιαστόπουλος, Πάνου (65′ Αλιντζής), Μπλέτσας, Κυπαρίσσης (73′ Καλαϊτζής), Αποστολίδης (65′ Δασκαλάκης.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
