Grizo & Prasino: Τριπλη Διακριση για τα προιοντα της Ροδοπιτικης εταιρειας στα “Great Taste Awards”
Όχι μια, όχι δύο αλλά τρεις κορυφαίες διακρίσεις κατέκτησαν στα φετινά “Great Taste Awards 2024” τα χειροποίητα βοτανικά μίγματα της Ροδοπίτικης εταιρείας “Grizo & Prasino”.
Το σύνολο των «συμμετοχών» που η εταιρεία έστειλε προς αξιολόγηση βραβεύτηκαν, αποδεικνύοντας την υψηλή ποιότητα της πρώτης ύλης που χρησιμοποιούν και την μοναδικότητα των γευστικών τους συνδυασμών.
Αναλυτικά, οι διακρίσεις που έλαβαν είναι οι εξής:
- Lemoninja: Το δροσερό μας μείγμα με δυόσμο, λουίζα και λεμόνι απέσπασε το κορυφαίο βραβείο των 3 αστεριών, κατατάσσοντας το ανάμεσα στα καλύτερα προϊόντα του διαγωνισμού. Από τα 13.672 προϊόντα που συμμετείχαν, μόνο 266 απέσπασαν αυτή τη διάκριση, καθιστώντας το Lemoninja πραγματικά ξεχωριστό!
- Mantarili: Το γλυκό αγχολυτικό μας μείγμα με χαμομήλι, μελισσόχορτο και μανταρίνι βραβεύτηκε με 2 αστέρια, αποδεικνύοντας ότι οι ευεργετικές ιδιότητες και η εξαιρετική γεύση μπορούν να βρεθούν ταυτόχρονα σε μια κούπα.
- Strawberry Tsatsatsa: Το best seller μας με δυόσμο, φράουλα, δενδρολίβανο, ιβίσκο και παντζάρι, απέσπασε επίσης 2 αστέρια, ξεχωρίζοντας για την καινοτομία και την πλούσια βοτανική του γεύση.
Τα Great Taste Awards είναι ο πιο γνωστός διεθνής διαγωνισμός, καθώς η αξιολόγηση των προϊόντων γίνεται με τυφλή γευσιγνωσία από κριτές που βασίζονται αποκλειστικά στη γεύση και την ποιότητα, γι’ αυτό άλλωστε όπως επισημαίνουν στην ανακοίνωσή τους «η τριπλή αυτή διάκριση αποτελεί για εμάς πηγή χαράς και έμπνευσης να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τα καλύτερα της θρακιώτικης γης και γιατί όχι; Να τα εξάγουμε κιόλας».
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
