Τραγουδια και παιχνιδια στην γιορτη των Βρεφονηπιακων Σταθμων της Μητροπολης Μαρωνειας και Κομοτηνης

Γέμισε η αυλή του Α´ Βρεφονηπιακού Σταθμού της Μητρόπολης με παιδιά και γονείς

Με τραγούδια, παιχνίδια και τις χαρούμενες φωνές των παιδιών γέμισε το απόγευμα της Πέμπτης 20 Ιουνίου η αυλή του Α´ Βρεφονηπιακού Σταθμού της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής, στην καλοκαιρινή γιορτή, αφιερωμένη σε όλους τους μικρούς μαθητές των Βρεφονηπιακών Σταθμών της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής.

Παρουσία του Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα, τα παιδιά των παιδικών σταθμών τραγούδησαν επάνω στη σκηνή, παρουσίασαν μικρά σκετς για τη σημασία του νερού, και γενικότερα έκαναν επίδειξη των ικανοτήτων τους αλλά και όσων έμαθαν την χρονιά που πέρασε.

Ο Μητροπολίτης απευθυνόμενος σε παιδιά και γονείς τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, τόνισε τη σημασία της αγωγής και της φροντίδας των παιδιών, ενώ ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.