Ολα ετοιμα για τον τελικο του κυπελλου ΕΠΣ Θρακης

Πολύ καλό κλίμα στην συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Ένωσης

Το μεσημέρι της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου ενόψει του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης με τη συμμετοχή διοικητικών, προπονητών και ποδοσφαιριστών του Πανθρακικού και της Ελπίδας Σαπών.

Ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Μάνος Γαβριηλίδης στάθηκε στη σημασία που έχει ο τελικός να έχει χαρακτήρα γιορτής με την ευχή να γεμίσει το ΔΑΚ και να δοθούν τα έσοδα στο γηροκομείο Κομοτηνής. Παράλληλα, συνεχάρη τις δύο ομάδες για την πορεία τους αλλά και τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ευχόμενος καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου.

Από πλευράς προπονητών Νίκος Μπαχαρίδης και Βασίλης Χαριτόπουλος σταθήκαν στη σημασία που έχει να κλείσει η σεζόν με θετικό τρόπο για τις ομάδες τους, κάτι που βρήκε σύμφωνο τους Χρήστο Γιαννακιτσίδη και Χρυσόστομο Νταφόπουλο.

Οι εκπρόσωποι των διοικήσεων των δύο ομάδων, Μπάμπης Σακάρης και Χρήστος Μαυρόπουλος, στάθηκαν στο φιλανθρωπικό σκοπό και χαρακτήρα του τελικού, καλώντας όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα να στηρίξει με την μαζική παρουσία στο ΔΑΚ.

Ραντεβού, λοιπόν, την Κυριακή στις 17.00 στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.