Αυτο το ψηφοδελτιο ειναι μουγγο

Ποιο θα είναι το 5ο πρόσωπο που θα «κλείσει» το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη

Ακόμα μια ανακοίνωση ψηφοδελτίου από το ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα μια φορά δεν γίναμε σοφότεροι για το ποιο είναι το 5ο πρόσωπο που θα «κλείσει» το ψηφοδέλτιο στη Ροδόπη, μιας και για ακόμα μια φορά ανακοινώθηκαν οι τέσσερις γνωστοί υποψήφιοι, από τους πέντε που έχει δυνατότητα το κόμμα να συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια.

Το φαινόμενο δεν είναι μοναδικό (τουλάχιστον σε μία περιοχή, την Κέρκυρα, ήταν λειψό το ψηφοδέλτιο, και φανταζόμαστε και αλλού), ενώ με την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων, ξαφνικά ο ΣΥΡΙΖΑ απέκτησε κενό και στο Κιλκίς, μιας και είχαμε απόσυρση υποψήφιας λόγω… άλλου υποψηφίου.

Δεν θέλουμε να φανταστούμε ότι κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην περιοχή μας, ότι δηλαδή μπαίνει βέτο για το πέμπτο πρόσωπο, που απαραιτήτως θα πρέπει να είναι γυναίκα, για να τηρηθεί η ποσόστωση.

Μπορεί από την άλλη να είναι τόσο μεγάλη έκπληξη το όνομα, τύπου Αντώναρου, που θα θέλουν να μας την φυλάξουν για το τέλος. Οι πληροφορίες μας ήθελαν το πρόσωπο να είναι γυναίκα από τη μειονότητα, όμως με όλη αυτή την καθυστέρηση, κανένας δεν ξέρει τι θα μας βγει στο τέλος.

Φυσικά δεν έμεινε πλέον και πολύς χρόνος, μιας και έρχεται η διάλυση της βουλής και θα μπούμε και κανονικά πλέον σε προεκλογική περίοδο. Προς το παρόν, για να παραφράσουμε τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο, αυτό το ψηφοδέλτιο είναι μουγγό.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.