ΕΠΣ Θρακης: Η κληρωση των πρωταθληματων και του κυπελλου (+Gallery)

Ρεπορτάζ,φωτογραφίες,δηλώσεις απο την κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Θράκης, και του κυπέλλου.

Το Σάββατο στο Πολιτιστικό Κέντρο Προσκυνητών πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Θράκης, καθώς και του κυπέλλου.
Στην κλήρωση παραβρέθηκαν αντιπρόσωποι από τις περισσότερες ομάδες και των δύο κατηγοριών.

Πριν την έναρξη της κλήρωσης  ο πρόεδρος της ΕΠΣ κ. Μάνος Γαβριηλίδης   απηύθυνε λόγο εκφράζοντας την  ικανοποίηση του για την παρουσία των 28 ομάδων και στις δύο κατηγορίες αλλά και για την έναρξη των πρωταθλημάτων.

Ο κ. Γαβριηλίδης ήταν πολύ επικριτικός σε αυτούς που τον κατηγορούν και εξαπέλυσαν  επίθεση εναντίον του όταν μάλιστα ήταν ακόμα στο νοσοκομείο όταν υποβλήθηκε σε τριπλό «μπάι πας».
Μετά το πέρας της ομιλίας του κ. Γαβριηλίδη ξεκίνησε η διαδικασία της κλήρωσης του κυπέλλου.

Στην κληρωτίδα  για την πρώτη  φάση του κυπέλλου μπήκαν 24 ομάδες  .
Χωρίς αγώνα πέρασαν στην δεύτερη φάση του θεσμού με βάση την περσινή βαθμολογική τους θέση οι ΠΑΟΚ Κοσμίου, Ελπίδα Σαπών, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και Δόξα Σώστη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης:

Σάββατo  17 Σεπτεμβρίου ,ώρα 16:30
Πόντος Κομοτηνής – Ένωση Ασωμάτων
ΠΑΟΚ Κομοτηνής – Ορφέας Στρύμης
Νέα Καλλίστη – Αστέρας Αιγείρου
Ηρακλής Σαπών – ΑΣ Αγιοχωρίου
Αετός Μίσχου – Μέγα Πιστό
Ατσάλι Αρχοντικών – Ορφέας Ξυλαγανής

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου,  ώρα 16:30
Α.Ο. Μεσούνης – Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων
Κομψάτος Πολυάνθου – Αναγέννηση Παγουρίων
ΑΠΣ Πανθρακικός – Βιστωνίδα Κοπτερού
Ελπίδες Κομοτηνής – Δόξα Γρατινής
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Α.Ο. Μύστακας
ΑΕ Κομοτηνής – Δοκός

Τα παιχνίδια της Α΄φάσης του κυπέλλου είναι νοκ άουτ.
Η κλήρωση για την φάση των 16 που θα είναι σε ομίλους θα πραγματοποιηθεί στις 20 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της ΕΠΣ Θράκης.

Αμέσως μετά ακολούθησαν οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων για την Α΄και Β΄ κατηγορία.

Η 1η αγωνιστική για την Α΄ ερασιτεχνική κατηγορία (Σάββατο 1 Οκτωβρίου)
Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων- ΠΑΟΚ Κοσμίου
Δόξα Σώστη – Ηρακλής Σαπών
Ορφέας Στρύμης – Δόξα Νέου  Σιδηροχωρίου
Δόξα Γρατινής – Αστέρας Αιγείρου
Ένωση Ασωμάτων – Ορφέας Ξυλαγανής
Ελπίδα Σαπών – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου

Η 1η αγωνιστική για την Β΄ερασιτεχνική κατηγορία (Κυριακή 2 Οκτωβρίου)
Α.Ο. Μύστακα– Α.Ο.  Μεσούνη
Βιστωνίδα Κοπτερού – Αετός Μίσχου
Αναγέννηση Παγουρίων – Α.Ο. Νέας Καλλίστης
Κομψάτος Πολυάνθου – Ελπίδες Κομοτηνής
Ατσάλι Αρχοντικών – ΠΑΟΚ Κομοτηνής
Πόντος Κομοτηνής – ΑΕ Κομοτηνής
Μέγα Πιστό – ΑΣ Αγιοχωρίου
ΑΠΣ Πανθρακικός – ΑΠΣ Δοκός

Μάνος Γαβριηλίδης, πρόεδρος ΕΠΣ Θράκης «Είναι και η χρονική στιγμή που γίνεται αυτή η επίθεση καθώς έχουμε και τις εκλογές της Ε.Π.Ο.» 

Μετά το πέρας των κληρώσεων σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους ο κ. Γαβριηλίδης σημείωσε:

«Πιστεύω ότι ήταν μια πετυχημένη κλήρωση στην έδρα του πρωταθλητή της ΕΠΣ Θράκης . Η προσέλευση των ομάδων θα έλεγα πως ήταν ικανοποιητική. Το σημαντικό είναι πως συγκεντρώθηκαν 28 ομάδες, το οποίο δεν το περίμενα, βλέποντας τις αντιδράσεις και την κατάσταση που επικρατεί στον οικονομικό τομέα.

Κρίμα που το λέω αυτό αλλά δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα. Μακάρι να μπορούσαμε να βοηθήσουμε τις ομάδες έστω και λίγο αλλά τα τελευταία χρόνια από το 2005 αν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχει καμία οικονομική επιχορήγηση από την πολιτεία στις ενώσεις και στα σωματεία.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά, να μην έχουμε προβλήματα, τραυματισμούς, να μην αποχωρήσει καμία ομάδα όπως δυστυχώς βλέπουμε τα τελευταία χρόνια. Εύχομαι του χρόνου να τα πάμε καλύτερα γιατί αυτή η χρονιά που ξεκινάει έχει αρκετά προβλήματα και από πλευράς ομοσπονδίας και από πλευρά πολιτείας .

Είναι σημαντικό που θα έχουμε εκπρόσωπο στην Γ΄εθνική και βάσει των δεδομένων πιστεύω ότι του χρόνου θα έχουμε δύο ομάδες. Έχω παρακολουθήσει αρκετά φιλικά παιχνίδια είδα ότι κάτι γίνεται. Είναι ορισμένες ομάδες που πράγματι ενισχύθηκαν αρκετά. 

Για την συμμετοχή της Δόξας Προσκυνητών στη Γ΄εθνική 

Η Δόξα έχει δείξει πολύ καλά δείγματα στα φιλικά παιχνίδια. Αλλά και σαν ομάδα πέρα των αποτελεσμάτων έχει δείξει πολύ κάποια στοιχεία. Έχει κρατήσει σημαντικούς βασικούς παίχτες από την περσινή ομάδα και ενισχύθηκε σημαντικά. 

Για τα αρνητικά σχόλια που γράφτηκαν για το πρόσωπό του 

Εγώ πιστεύω στους συνεργάτες μου, δεν υπάρχει κανένα θέμα και δεν μπορεί κανείς να μας κηλιδώνει κατά αυτόν τον τρόπο. Δεν θα κινηθώ ποινικά, γιατί έτσι δίνεις αξία σε κάποιους ανθρώπους και τίποτα παραπάνω. Για αυτό και μέχρι τώρα σιωπούσα αλλά σε αυτήν την περίπτωση δεν θα το κάνω.

Όπως είπα και στην ομιλία μου, δεν σεβαστήκαν καν ότι ήμουν στο χειρουργείο για τριπλό μπάι-πας και άλλοι σκέφτονταν πως θα με κηλιδώσουν και να με λασπολογήσουν . Είναι και η χρονική στιγμή που γίνεται αυτή η επίθεση καθώς έχουμε και τις εκλογές της Ε.Π.Ο. που μάλλον θα γίνουν στο τέλος του Οκτωβρίου».

Για να δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα  απο την κλήρωση
κάντε κλίκ στην κεντρική φωτογραφία.


Δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΣ Θράκης Μάνου Γαβριηλίδη μετά το πέρας της κλήρωσης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.