Εγκριθηκε ο πινακας τακτικων μεταθεσεων αστυνομικων για το 2023

10 μεταθέσεις αστυνομικών στη Ροδόπη

Τον πίνακα των θέσεων των τακτικών μεταθέσεων για το έτος 2023 έδωσε στην δημοσιότητα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, σύμφωνα με τον οποίο από τις συνολικά 1026 θέσεις, γίνονται 10 μεταθέσεις στη Ροδόπη.

Θα φανεί το επόμενο διάστημα πως αυτές οι θέσεις θα καλύψουν τα μεγάλα κενά προσωπικού που υπάρχουν στις υπηρεσίες της Ροδόπης, παρόλο που στην πρόσφατη συνεδρίαση του  Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΑΣΥ ο Πρόεδρος κ. Γρηγόρης Γερακαράκος σχολίασε θετικά τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Ειδικότερα, μιλώντας στα μέλη του ΔΣ, με αφορμή την απόφαση του Συμβουλίου Μεταθέσεων και τον Πίνακα στον οποίο εμφαίνονται όλες οι θέσεις των τακτικών μεταθέσεων για το έτος 2023 -συνολικά 1026 θέσεις-, τόνισε ότι υπάρχουν θετικά αποτελέσματα όταν η Πολιτική και Φυσική Ηγεσία αφουγκράζονται την αγωνία των συναδέλφων μας για ασφάλεια και στην περιφέρεια.

Όμως τόνισε πως δεν αντιμετωπίζεται ριζικά το πρόβλημα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών, χωρίς γενναίες προσλήψεις νέων αστυφυλάκων, για αυτό και θεωρεί θετική εξέλιξη την προκήρυξη του Αρχηγείου για προσλήψεις 850 δοκίμων αστυφυλάκων και 100 δοκίμων υπαστυνόμων, γεγονός που ευχήθηκε από μέρους όλων των μελών τους να έχει συνέχεια.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.