Ετοιμος να προσφερει στη Ροδοπη, απο οποιαδηποτε θεση του ζητηθει,  ο Νικος Τσαλικιδης

«Κόμμα μας είναι ο τόπος» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης σε ερώτηση που δέχτηκε κατά την συνέντευξη τύπου της ΔΕΕΠ Ροδόπης

Τον εαυτό του στην διάθεση των Ροδοπιτών και των Ροδοπιτισσών έθεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης κατά την πρόσφατη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε την κοπή της βασιλόπιτας της ΔΕΕΠ Ροδόπης το απόγευμα της Παρασκευής 27 Ιανουαρίου.

Ο κ.Τσαλικίδης λαμβάνοντας τον λόγο έκανε τον απολογισμό των κυριότερων έργων και δράσεων της ΠΑΜ-Θ στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης από την έναρξη της θητείας του έως και σήμερα, δηλώνοντας εμφατικά πως «κόμμα μας, είναι ο τόπος μας». Ένας τόπος που, όπως υπογράμμισε ο ίδιος, χρειάζεται στήριξη, γι’ αυτό και όπως επεσήμανε «οφείλουμε όλοι να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν και να κάνουμε πράξη όλα αυτά για τα οποία έχουμε δεσμευτεί όλο το προηγούμενο διάστημα».

Σε ερώτηση του «ΠτΘ» σε σχέση με την παραμονή του ή μη στην θέση του Αντιπεριφερειάρχη ο κ.Τσαλικίδης δήλωσε διατεθειμένος να υπηρετήσει τον τόπο που από οποιαδήποτε θέση ευθύνης του ζητηθεί, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «για όλα τα πράγματα στην πολιτική πρέπει να συντρέχουν τρεις προϋποθέσεις για να είναι κανείς αποτελεσματικός, να θέλεις, να ξέρεις και να μπορείς».

«Εφόσον συντρέχουν αυτές οι τρεις προϋποθέσεις, από όποιο ρόλο κι αν ζητηθεί και απ’ όπου και αν προέρχεται η πρόταση, εφόσον είσαι ενεργός πολίτης και σου δίνεται η δυνατότητα και η ευκαιρία, την αξιοποιείς και εργάζεσαι για αυτό που αγαπάς περισσότερο» πρόσθεσε για να επαναλάβει πως «αυτό που αγαπάμε περισσότερο είναι ο τόπος μας, η οικογένειά μας και κατ’ επέκταση να αναδείξουμε αυτό τον τόπο και να πάρει αυτό που του αξίζει, γιατί εδώ και πάρα πολλά χρόνια στερήθηκε, θεωρώ, αυτό που αναζητάμε κι αναζητήσαμε στο άμεσο παρελθόν».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.