Ευχες για δημιουργικη πολιτιστικα χρονια απο το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνης

Έχει σχεδόν ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός για τις θερινές δράσεις σύμφωνα με τον Πρόεδρο Νότη Χαραλαμπίδη

Ευχές για ένα δημιουργικό 2023 αντάλλαξαν το πρωί της Κυριακής 22 Ιανουαρίου η διοίκηση και οι συνεργάτες του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, στο ΟΧΤΩ.

Την βασιλόπιτα έκοψε ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ κ. Νότης Χαραλαμπίδης, ο οποίος σημείωσε πως με πολύ χαρά μετά από δύο χρόνια, μετά την πανδημία, βρίσκονται όλοι μαζί.

«Έχει ένα συμβολικό χαρακτήρα, έρχονται κοντά οι συνεργάτες μας, για να δώσουμε θετική ενέργεια για την επόμενη χρονιά» ανέφερε, ευχόμενος η επόμενη χρονιά να είναι δημιουργική, παραγωγική και κυρίως με υγεία.

Ήδη για τον Φεβρουάριο ετοιμάζουν δύο παραγωγές, που θα ανέβουν στη σκηνή του θεάτρου, ενώ ήδη έχει προχωρήσει ο προγραμματισμός για τις εκδηλώσεις του καλοκαιριού, με τον κ. Χαραλαμπίδη να επισημαίνει πως έχουν σχεδόν ολοκληρώσει το σχεδιασμό.

«Περιμένουμε ο κόσμος να συνεχίσει να μας υποστηρίζει και να συνεχίσει να παρακολουθεί τις παραγωγές μας» ανέφερε.

Στολίδι το ΔΗΠΕΘΕ για την περιοχή

Παρών ήταν και ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιάννης Γκαράνη, που σημείωσε πως η διοίκηση του Δήμου, όπως και οι προηγούμενες, συνεχίζουν να στηρίζουν το ΔΗΠΕΘΕ, το οποίο αποτελεί στολίδι για τη περιοχή, τόσο με τις παραγωγές του όσο και με τις παραστάσεις που φέρνει στην πόλη.

Στάθηκε δε ιδιαίτερα στα δρώμενα που κάνει το ΔΗΠΕΘΕ, ενισχύοντας την εξωστρέφειά του, όπως το Ανθρώπινο Ποτάμι και τον μεγάλο Ζωναράδικο στην κεντρική πλατεία. «Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε το ΔΗΠΕΘΕ σε ό,τι χρειαστεί, τον πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο» σημείωσε, ευχόμενος μια δημιουργική και παραγωγική χρονιά για όλους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.