Απο την πρωτη στιγμη στο πλευρο του 28χρονου υπερβαρου απο τον Ηφαιστο οι κοινωνικες υπηρεσιες του Δημου

Έχουν ζητήσει εγγράφως από τις αρμόδιες υπηρεσίες να υπάρξει μέριμνα για τη νοσηλεία του και αναμένουν την απάντηση

Κινήσεις για την νοσηλεία του υπέρβαρου 28χρονου Ιμπράμ Χασάν, που βρίσκεται κατάκοιτος στον οικισμό του Ηφαίστου, έχει κάνει η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Κομοτηνής, που από την πρώτη στιγμή που αυτός βρέθηκε στον Δήμο Κομοτηνής έχει καλύψει πολλές από τις ανάγκες του.
 
Όπως σημείωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Σωτηρακόπουλος, όταν πριν από 1,5 χρόνο αυτός βρέθηκε στην οικία στον Ήφαιστο από την Αθήνα, η κοινωνική υπηρεσία ανέλαβε την φροντίδα του, τόσο από άποψη σίτισης και φαρμακευτικής φροντίδας, αλλά και με την παροχή των μηχανημάτων που τον  βοηθούν να αναπνεύσει, παράλληλα με την παροχή γενικότερα υλικού όπως ρουχισμός, σεντόνια και κουβέρτες.
 
Παράλληλα τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα το χώρο επισκέπτονται μέλη του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», που παρέχουν σημαντική βοήθεια για την φροντίδα του, ενώ η υπηρεσία βοήθησε και να περάσει από ειδική επιτροπή για την παροχή επιδόματος.
 
Επειδή όμως το τελευταίο διάστημα άρχισε να έχει πληγές, από τις κατακλίσεις, η υπηρεσία έχει ζητήσει να τον επισκεφτεί γιατρός από το νοσοκομείο, όπως και έγινε, ενώ παράλληλα σύμφωνα με τον κ. Σωτηρακόπουλο, πρόσφατα απέστειλαν έγγραφο τόσο στο Νοσοκομείο όσο και στο ΠΕΔΥ, αλλά και στην Πυροσβεστική σε περίπτωση που χρειαστεί μετακίνησή του και περιμένουν απάντηση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.