Ανοιξε η εκλογικη σεζον

Της έκδοσης

Με την έλευση του νέου χρόνου, έρχεται ελπίδα για το αύριο, νέες αποφάσεις ή η εκπλήρωση παλιών, αλλά για το πολιτικό προσωπικό της περιοχής και όλης της χώρας, η Πρωτοχρονιά αποτέλεσε το εναρκτήριο λάκτισμα για την επερχόμενη προεκλογική περίοδο, τόσο στην τοπική αυτοδιοίκηση, όσο και για τις eθνικές εκλογές.

Έτσι λοιπόν από τις πρώτες εκδηλώσεις η συμμετοχή των πολιτικών ήταν χαρακτηριστικά μεγάλη, και περιμένουμε και το επόμενο διάστημα ξεκινώντας από τα Φώτα και τις πολλές ευκαιρίες που έχουν λόγω του αγιασμού των υδάτων σε διάφορα σημεία της Ροδόπης, να συνωστίζονται σε πολλές εκδηλώσεις.

Ήδη έχουμε αναφερθεί στις κινήσεις που γίνονται σιωπηλά (ή λιγότερο σιωπηλά) όσο αφορά τα ψηφοδέλτια, και περιμένουμε το επόμενο διάστημα να βλέπουμε συνεχείς ανακοινώσεις, μιας και οι φερέλπιδες υποψήφιοι πρέπει να αξιοποιήσουν όσο διάστημα έχουν ώστε και να τους προσέξουν οι ψηφοφόροι, αλλά, και αυτό είναι ακόμα δυσκολότερο, να τους ακούσουν.

Για αυτό μην εκπλαγείτε αν πάτε σε μια εκδήλωση/χορό/κοπή βασιλόπιτας, και δείτε αρκετούς κουστουμαρισμένους να γυρίζουν τραπέζι τραπέζι. Προεκλογική περίοδος είναι, θα περάσει…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.