Με τον Θ. Σκυλακακη συναντηθηκε η ΔΕΕΠ Ροδοπης

Κόκκινα δάνεια, αποκλεισμός των καλαμποκοκαλλιεργητών από τη συνδεδεμένη και ρυθμίσεις για τους παλιννοστήσαντες στο τραπέζι της συζήτησης

Συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη είχαν την Τρίτη 29 Νοεμβρίου τα μέλη της ΔΕΕΠ Ροδόπης με αφορμή την παρουσία του αν. υπουργού στην πόλη μας.

Όπως μεταφέρει το τοπικό όργανο του κυβερνώντος κόμματος, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την καλύτερη οργάνωση του κόμματος στην περιοχή ενόψει των επερχόμενων εκλογών, καθώς και προβλήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε το θέμα των κόκκινων δανείων και το πώς θα στηριχθούν με τον καλύτερο τρόπο οι συμπολίτες μας που θίγονται από το νόμο 4354/2015 του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος προβλέπει ότι οι αδειοδοτημένες Εταιρείες Διαχείρισης Δανείων νομιμοποιούνται να ασκούν κάθε ένδικο βοήθημα και δικαστική ενέργεια για την είσπραξη των απαιτήσεων.

Η ΔΕΕΠ Ροδόπης θυμίζει σε σχετική ανακοίνωσή της ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είχε δεχτεί να μεταφερθούν τα κόκκινα δάνεια από τους ισολογισμούς των τραπεζών σε Εξωτερικές Εταιρείας Διαχείρισης παρόλο που το 2014-15 εγκλώβισε τους πολίτες υποσχόμενος ότι θα διαγράψει τα δάνεια».

Συζητήθηκε επίσης το θέμα του άδικου αποκλεισμού από την συνδεδεμένη ενίσχυση καλλιεργητών καλαμποκιού της Ροδόπης.

Τέλος, ζητήθηκε η βοήθεια της πολιτείας για τη ρύθμιση των 120 δόσεων στα δάνεια των παλιννοστησάντων συμπολιτών μας, καθώς και η χρηματοδότηση της αποπεράτωσης του στίβου άθλησης του Πανθρακικού Σταδίου, ένα ζήτημα που εκκρεμεί αδικαιολόγητα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΡΟΔΟΠΗΣ κ. Τζαμπάζης Γιάννης, οι Αντιπρόεδροι κ.κ. Σ. Παντελής και Β. Βαρζόπουλος, ο γραμματέας κ.Χ. Παυλίδης, ο Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Κομοτηνής κ. Β. Σιαψαλάκης, η υπεύθυνη ισότητας των δυο φύλων κα Μ. Καζάκου, ο υπεύθυνος αγροτικού τομέα κ. Δ. Στέφανου, ο υπεύθυνος αθλητικού τομέα κ.Κ. Νικολαΐδης, η υπεύθυνη τομέα εκπαίδευσης κα Μ. Κοσμίδου, η υπεύθυνη εκλογικής ετοιμότητας κα Μ. Μπαχτσεβάνη, η υπεύθυνη πολιτισμού κα Γ. Καϊοπούλου και η υπεύθυνη τομέα ΑμεΑ κ. Λ. Χατζή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.