Επαινο απο το ΚΕΘΕΑ Κιβωτος παρελαβε ο Γιαννης Μουρτιδης

Στην ειδική εκδήλωση για τα 20 έτη προσφοράς του ΚΕΘΕΑ Κιβωτός στην τοπική κοινωνία

Μεγάλη του τιμή χαρακτήρισε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Γιάννης Μουρτίδης την παραλαβή του επαίνου για την πολύτιμη προσφορά του, όπως ανέφερε η πρόσκληση, στο πρόγραμμα απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ Κιβωτός και στην προσπάθεια των μελών του για μια ζωή χωρίς εξαρτήσεις, ως αντιδήμαρχος και επικεφαλής των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Κομοτηνής.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στην ειδική εκδήλωση για τα 20 έτη προσφοράς του ΚΕΘΕΑ Κιβωτός στην τοπική κοινωνία, σε μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Εθνολογικού Μουσείου Θράκης στην Αλεξανδρούπολη.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Μουρτίδης αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του παραρτήματος του ΚΕΘΕΑ στον Δήμο Κομοτηνής, στην συνεργασία με τις δομές του Δήμου -καθώς ο Δήμος Κομοτηνής έχει παραχωρήσει στο ΚΕΘΕΑ χώρους για τις λειτουργικές ανάγκες του ιδρύματος- και έδωσε τα συγχαρητήριά του σε όλους του εργαζόμενους, το διοικητικό αλλά και το επιστημονικό προσωπικό για την προσφορά του στους δημότες Κομοτηνής που χρειάζονται την φροντίδα του.

Τέλος εκ μέρους του Δήμου Κομοτηνής δεσμεύτηκε πως ο Δήμος θα συνεχίσει να βοηθά στις ανάγκες του παραρτήματος ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ της περιοχής, ενώ μετέφερε τον εγκάρδιο χαιρετισμό και τα συγχαρητήρια του δημάρχου Κομοτηνής κ. Γιάννη Γκαράνη αλλά και το προσωπικό ενδιαφέρον του για τις ανάγκες τόσο τους ιδρύματος, όσο και των επωφελούμενων που το έχουν ανάγκη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.