Στον Αρη Αβατου ο Χαρης Σταφυλιδης

Συνεχίζει την ανοδική του πορεία

Στο δυναμικό του Άρη Αβάτου εντάχθηκε ο Χάρης Σταφυλίδης ο οποίος θα διατελέσει χρέη προπονητή φυσικής κατάστασης δίπλα στον έμπειρο προπονητή Κώστα Μπεδρελή.

Ο Χάρης Σταφυλίδης αποφοίτησε από τη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης με εξειδίκευση στη προπονητική ποδοσφαίρου με αριστείο και συνεχίζει κάνοντας το μεταπτυχιακό του επάνω στη Φυσιολογία της Άσκησης. Έχει αποτελέσει προπονητής στα αναπτυξιακά τμήματα του Πανθρακικού καθώς και στην αντρική ομάδα ως προπονητής φυσικής κατάστασης.

Έχει πληθώρα από δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια με την πιο πρόσφατη να αφορά το:  Effects of re-warm up practice on heart rate variability during half-time in male professional soccer players που παρουσιάστηκε στο FIMS (παγκόσμιο αθλητιατρικό συνέδριο) υπό την επίβλεψη των καθηγητών του της ειδικότητας ποδοσφαίρου.

Μιλώντας στο paratiritis-news.gr τόνισε τα εξής: «Είμαι πολύ περήφανος που κάνω ένα βήμα παραπάνω στη προπονητική μου πορεία και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.