Μεγαλη δωρεα της ενωσης «Μαζι για το Παιδι» στο Νοσοκομειο Κομοτηνης

Δίνει τη δυνατότητα ακοολογικού ελέγχου στην Ω.Ρ.Λ. Κλινική του Νοσοκομείου

Μία μεγάλη δωρεά της ένωσης «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» δέχτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο». Πρόκειται για την φορητή συσκευή Ωτοακουστικών Εκπομπών-Ακουστικών Προκλητών Δυναμικών και ASSR μέσω της οποίας μπορεί να πραγματοποιηθεί πλέον στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής ο ακοολογικός έλεγχος.

Εφ’ εξής ο προληπτικός αυτός έλεγχος θα πραγματοποιείται σε όλα τα νεογνά που γεννιούνται στη Μαιευτική Κλινική του Γ.Ν. Κομοτηνής.

Ασθενείς καθώς και γονείς νεογνών που επιθυμούν τη διενέργεια των εξετάσεων αυτών μπορούν να επικοινωνούν με την Ω.Ρ.Λ. Κλινική του Γ.Ν. Κομοτηνής για τον προγραμματισμό του ραντεβού τους. (Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2531351537 & 2531351538)

«Είμαστε ευγνώμονες για τη δωρεά αυτής της συσκευής, που αναβαθμίζει την ποιότητα των συγκεκριμένων υπηρεσιών υγείας στο Νομό μας, καθώς η μοναδική φορητή συσκευή Ωτοακουστικών Εκπομπών- Ακουστικών Προκλητών Δυναμικών και ASSR στα Νοσοκομεία της ευρύτερης Περιφέρειας της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης υπάρχει σήμερα μόνο στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας» δήλωσε σχετικά η διοικήτρια του Νοσοκομείου κ. Μάγδα Γιαμουστάρη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.