Κατεκτησε το Super Cup «Νικος Ντοσιδης» ο Πανθρακικος

Επικράτησε στην παράταση της μαχητικής Δόξας Γρατινής με 3-1

Ο Πανθρακικός ήταν ο μεγάλος νικητής του Super Cup «Νίκος Ντοσίδης» καθώς επικράτησε με 3-1 στην παράταση της Δόξας Γρατινής σε μία αναμέτρηση-διαφήμιση για το τοπικό ποδόσφαιρο. Εκτός από το ποδόσφαιρο, νίκησε και η ανθρωπιά, καθώς τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν σε νεαρό συμπολίτη μας με πρόβλημα στο μάτι.

Η εικόνα της αναμέτρησης:

Το πρώτο μισό της αναμέτρησης βρήκε τις ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα, έχοντας αμφότερες ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ με τον Πανθρακικό να έχει μία φλύαρη υπεροχή, την οποία δεν μπορούσε να μετουσιώσει σε ευκαιρία για την επίτευξη τέρματος.

Η Δόξα Γρατινής αιφνιδίασε στο 50΄ τον Πανθρακικό και πήρε το προβάδισμα στο σκορ, αφού ο πολύπειρος Ξενάκης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κασκαντάμη στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Ο Πανθρακικός απάντησε άμεσα τον Σαπνάρα να ισοφαρίζει σε 1-1 μετά από ασίστ του Μπαϊκαρά στο 57΄.

Μετά από αυτό, οι «Πράσινοι» συνέχισαν την πίεση και στο 70΄ο Ερκάν έχασε μεγάλη ευκαιρία στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι του Γεμενετζή, ενώ στο 85΄  ο Γιαννακιτσίδης αστόχησε από το ύψος του πέναλτι, με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε.

Τη λύση για την ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη έδωσε στο φινάλε ο Γιώργος Γκουτσίδης σημειώνοντας στο 116′ το 2-1, ενώ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Νικολαΐδης υπέγραψε την κατάκτηση του τροπαίου για το τελικό 3-1 υπέρ του Πανθρακικού.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Τομαρά βρήκε τους παίχτες του Πανθρακικού να πανηγυρίζουν για τη νέα τους επιτυχία, την ίδια στιγμή που οι παίχτες της Γρατινής ήταν απογοητευμένοι από το γεγονός πως στο τέλος κρίθηκε η αναμέτρηση.

Διαιτητής: Τομαράς, Βοηθοί: Τζιότζιος – Καρακασίδης

Πανθρακικός (Μπαχαρίδης): Κασκαντάμης, Αντωνιάδης, Αρετάς, Σαπνάρας, Κωσταρέλης, Χακάν, Σμάλης (46΄ Γκουτσίδης), Μπαϊκαρά, Γιαννακιτσίδης (106΄ Νικολαϊδης), Φουρλατάρας, Ερκάν (72΄ Καλογρανάς)

Δόξα Γρατινής (Γεμενετζής Κ.): Γεμενετζής Ν. , Σπηλιωτόπουλος (46΄ Κατσίκης), Βελιβασάκης (110΄ Φράγκατζης), Μέριτς, Τέλιος, Κελεσίδης (100΄ Σκατσιαρης), Λάκκας, Νάνος, Ξενάκης, Κατσαρός (110΄ Χρήστου), Φονταλής

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.