Παναγιωτης Σκαλτσης, προεδρος του Τμηματος Θεολογιας του ΑΠΘ «Η εισαγωγικη κατευθυνση Μουσουλμανικων Σπουδων θα λειτουργησει κανονικα»

Σε σύντομη επικοινωνία μας με τον πρόεδρο του Τμήματος Θεολογίας του ΑΠΘ, κ. Παναγιώτη Σκαλτσή, σε σχέση με όσα γνωστοποιήθηκαν στον τόπο μας για την εισαγωγική κατεύθυνση Μουσουλμανικών Σπουδών, που, μετά από αγώνες χρόνων, για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ θα λειτουργήσει εφέτος στο πλαίσιο του δημόσιου πανεπιστημίου, ο κ. Παναγιώτης Σκαλτσής διαβεβαίωσε ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας και ότι οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν την κατεύθυνση στα μηχανογραφικά τους θα πρέπει και να το πράξουν, «εφόσον τόσο το ΑΠΘ, το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, αλλά και όσοι ενεπλάκησαν στις διαδικασίες ίδρυσής του, έπραξαν σύμφωνα με τον νόμο».
 
Πολύ καλή και γόνιμη διευκρίνιση, αυτόν τον δύσκολο καιρό και μέχρι τις 8 Ιουλίου, που λήγει η κατάθεση των μηχανογραφικών δελτίων. Εξάλλου η λειτουργία της συγκεκριμένης κατεύθυνσης μόνον ως νίκη χρόνιων αιτημάτων, και της τοπικής μας κοινωνίας, μπορεί να εκληφθεί. Τ.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.