Κεντρο της Αγωνιστικης Αναρριχησης για δυο μερες η Κομοτηνη

134 αθλητές συμμετείχαν στο 30ο Πανελλήνιο Κύπελλο Αγωνιστικής Αναρρίχησης που διοργάνωσε ο ΕΟΣ Κομοτηνής

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 26 Ιουνίου το 30ο Πανελλήνιο Κύπελλο Αγωνιστικής Αναρρίχησης, με αθλητές και συνοδούς από όλη τη χώρα να δίνουν για δύο μέρες το παρών στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου ΓΕΛ Κομοτηνής.

Συνολικά συμμετείχαν 134 αθλητές και αθλήτριες από 17 σωματεία, με την πρώτη μέρα να είναι αφιερωμένη στις μικρές παιδικές κατηγορίες, που ήταν και οι πολυπληθέστερες με 100 αθλητές, ενώ την Κυριακή τη σκυτάλη πήραν οι μεγαλύτερες αγωνιστικές κατηγορίες.

Διοργανωτής ήταν ο Ε.Ο.Σ. Κομοτηνής, που συμμετείχε με 18 αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι πραγματοποίησαν εντυπωσιακές εμφανίσεις, κατακτώντας πολύ καλές θέσεις και δύο μετάλλια.

Ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία Παμπαίδων Α κέρδισε ο Ανδρέας Στανίτσας, ενώ η Μαρία-Αγγελική Χατζηχριστοδούλου κέρδισε χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Νεανίδων.

Με την παρουσία τους τίμησαν τη διοργάνωση ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, ο εκπρόσωπος Δημάρχου Κομοτηνής και Αντιδήμαρχος κ. Κίμων Λεχούδης, ο Αντιπρόεδρος ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Κωνσταντίνος Κιορπέογλου, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Κομοτηνής κ. Αντώνης Γραβάνης και ο Υπεύθυνος Αθλητικού Τομέα ΔΕΕΠ Κομοτηνής κ. Κωνσταντίνος Νικολαϊδης, ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Ο.Α. κ. Νίκος Κοντός και ο Έφορος Αναρρίχησης της Ε.Ο.Ο.Α.  κ. Θεόδωρος Τσαβδαρίδης.

Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν το Δήμο Κομοτηνής, τη ΔΚΕΠΠΑΚ, και τη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης για την υποστήριξή τους, τα μέλη της 4η ΕΜΑΚ και του Ερυθρού Σταυρού για την συνδρομή τους σε όλη τη διάρκεια των αγώνων και φυσικά όλα τα μέλη και τους φίλους του Ε.Ο.Σ. Κομοτηνής, που βοήθησαν στην προετοιμασία και διεξαγωγή των αγώνων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.