Εγκαινια του GYNE Αesthetic Gynecology Center στην Κομοτηνη

Οι γυναικολόγοι Μαρία Παπαδοπούλου και Ευαγγελία Πράπα υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους στο νέο γυναικολογικό κέντρο με απήχηση σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα

Τα επίσημα εγκαίνια μιας διαφορετικής γυναικολογικής δομής, που έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον γυναικών από όλη τη Βόρεια Ελλάδα, του πρότυπου γυναικολογικού κέντρου GYNE Αesthetic Gynecology Center, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 22 Ιουνίου, στο φιλόξενο χώρο στην Αποστόλου Σούζου 23 στην Κομοτηνή.

Η ομάδα του κέντρου, με επικεφαλής γυναικολόγους τις Μαρία Παπαδοπούλου και Ευαγγελία Πράπα, μετά από πολυετή παρουσία και άψογη συνεργασία στον χώρο της γυναικολογίας αποφάσισαν, με ισχυρό κίνητρο το πάθος για την ιατρική επιστήμη, να προχωρήσουν στη δημιουργία αυτού του πρότυπου γυναικολογικού κέντρου.

Το κέντρο ήδη έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του από το Μάρτιο, και το ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες του είναι πολύ σημαντικό, με γυναίκες από όλη τη Θράκη, αλλά και μέχρι τη Θεσσαλονίκη, να έχουν ενδιαφερθεί και να έχουν έρθει σε επαφή με τα μέλη του.

Υγεία και αυτοπεποίθηση για τη σύγχρονη γυναίκα

Άλλωστε οι δημιουργοί του εμπνεύστηκαν από τις εξελίξεις στο χώρο της γυναικολογίας και την αγάπη τους για τη γυναίκα, δημιουργώντας το χώρο θέλοντας να συμβάλλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην υγεία και στην αυτοπεποίθηση της σύγχρονης γυναίκας.

Έτσι δημιούργησαν έναν αισθητικά όμορφο, φιλόξενο και ζεστό χώρο, άρτια διαμορφωμένο, εφοδιασμένο με τον πιο σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό ο οποίος εγγυάται ασφαλή, άριστα και θεαματικά αποτελέσματα, στον οποίο θα υποδεχθούν τις ενδιαφερόμενες, για να τις ενημερώσουν και να προτείνουν ιατρικές λύσεις που αρμόζουν στις αισθητικές απαιτήσεις τους και στις θεραπευτικές τους ανάγκες.

Τι υπηρεσίες προσφέρει το κέντρο

Στις υπηρεσίες του GYNE Αesthetic Gynecology Center περιλαμβάνονται το FemiLift, το PRP και το υαλουρονικό οξύ.

Το FemiLift είναι μια ανώδυνη, αναίμακτη και ελάχιστα επεμβατική θεραπεία για εν τω βάθει θέρμανση και πλήρη ανάπλαση ιστών, που στηρίζεται στην κλασματική τεχνολογία Pixel CO2 laser της Alma Lasers, ειδικά σχεδιασμένη για γυναίκες που επιθυμούν μια αποτελεσματική λύση στην αντιμετώπιση της κολπικής χαλάρωσης. Ενδείκνυται για ακράτεια ούρων, μη επεμβατική ανάπλαση και σύσφιγξη κόλπου και βελτίωση της ξηρότητας του κόλπου και των χρόνιων υποτροπιαζουσών κολπικών λοιμώξεων.

Το PRP, πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα, συμβάλλει με φυσικό τρόπο στην ανανέωση των ιστών του κόλπου με στόχο την επανάκτηση της υγρασίας και της ελαστικότητας. Λόγω της ανανέωσης των ιστών μειώνεται ο πόνος στην ερωτική επαφή, αυξάνεται η ερωτική επιθυμία και η συχνότητα των οργασμών, ενώ περιορίζεται η ήπια ακράτεια.

Η δε εφαρμογή του υαλουρονικού οξέος αποκαθιστά την υγρασία και την ελαστικότητα του κόλπου, επαναφέροντας την ισορροπία στη χλωρίδα, μειώνει τις υποτροπές των λοιμώξεων και βελτιώνει την ποιότητα ζωής της γυναίκας, με αποτελέσματα ορατά από τα πρώτα λεπτά της θεραπείας που διαρκούν έως και 12 μήνες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.