Δια ζωσης ξανα το Περιφερειακο Συμβουλιο ΑΜΘ με… πυροτεχνηματα

Της έκδοσης

Δια ζώσης θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ, στην κανονική του αίθουσα στην Νομαρχία, και από ό,τι φαίνεται, η επαναφορά στις δια ζώσης συνεδριάσεις δεν θα γίνει ήρεμα.

Αντιπαρερχόμαστε τις 12 (ζωή να ‘χουνε) επερωτήσεις, οι περισσότερες από τις οποίες είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσουν αφορμή για καβγάδες, με ερωτήσεις για τους συνεργάτες του Περιφερειάρχη, την τουριστική προβολή της περιφέρειας και συγκεκριμένων περιοχών, και φυσικά, η καταπολέμηση των κουνουπιών, ένα ζήτημα που επανέρχεται κάθε καλοκαίρι.

Όμως μάλλον θα αναλωθεί πολύς χρόνος για το λογότυπο της περιφέρειας, όπου ο μνηστήρες είναι πολλοί, αλλά και για θέματα που αφορούν τα επερχόμενα χρηματοδοτικά προγράμματα είτε τα διασυνοριακά είτε του νέου ΕΣΠΑ.

Όλα αυτά δείχνουν πως η συγκεκριμένη συνεδρίαση θα διαρκέσει αρκετές ώρες, κάνοντας ίσως τους συμμετέχοντες να μετανιώσουν που επέστρεψαν στις συνεδριάσεις δια ζώσης, και όχι από την άνεση του σπιτιού τους.

Η αλήθεια είναι πως στα περιφερειακά, είχαν παραβολευτεί οι σύνεδροι στο σπίτι, και φοβόμαστε ότι αυτό συνέτεινε στο να τραβήξουν παραπάνω οι συνεδριάσεις. Για να δούμε τι θα γίνει τώρα…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.