Στον τελικο εκπαιδευτικης ρομποτικης WRO HELLAS 3 ομαδες απο την Κομοτηνη

Όλες από το 1ο Μειονοτικό Σχολείο Κομοτηνής

Τρεις ομάδες θα συμμετάσχουν από την Κομοτηνή στους πανελλήνιους τελικούς εκπαιδευτικής ρομποτικής WRO HELLAS και οι τρεις, σύμφωνα με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του, από το 1ο Μειονοτικό Δημοτικό Κομοτηνής.

Πρόκειται για δυο ομάδες στην κατηγορία Ά-Δ τάξεων με θέμα «Αγροτική παραγωγή», και μία ομάδα Γ-ΣΤ  τάξεων, πάλι με θέμα «Αγροτική παραγωγή».

Στους Περιφερειακούς  τελικούς της  ΑΜΘ, που έλαβαν χώρα στην Ξάνθη, συμμετείχαν συνολικά 4 ομάδες από το σχολείο, με τις 3 ομάδες, από τις συνολικά 4 που προκρίθηκαν, να προέρχονται από το σχολείο του, ενώ και η 4η ομάδα τους πήρε την 3η θέση στην κατηγορία της (προκρινόταν οι 2 πρώτοι).

«Είμαστε χαρούμενοι που εκπροσωπούμε την Κομοτηνή με τρεις ομάδες, είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε αντιμετωπίζοντας πολλές δυσκολίες» αναφέρουν τα μέλη του Συλλόγου, ευχαριστώντας όλους τους γονείς που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά, όλους τους μαθητές, στους οργανωτές WRO HELLAS, στο STEM EDUCATION και STEM EDUCATION XANTHI  που έδωσαν την ευκαιρία να κάνουν όλα αυτά που κατάφεραν στην εκπαιδευτική ρομποτική.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.