ΑΕ Κομοτηνης: Τελος εποχης για τον Ηλια Κρεουζη

Άφησε το αποτύπωμα του στο βόλεϊ της Κομοτηνής και φεύγει με το κεφάλι ψηλά

Τέλος εποχής για τον Ηλία Κρεούζη στον πάγκο της ΑΕ Κομοτηνής, ο οποίος κατάφερε να αλλάξει επίπεδο στην ομάδα της πόλης μας και να την οδηγήσει μέχρι την Volley League και σίγουρα άφησε το αποτύπωμα του στην πόλη μας και τον αθλητισμό της.

Ο Κρεούζης όταν συμφώνησε με τον Τάσο Πετρίδη το καλοκαίρι του 2017 δεν θα μπορούσε να φανταστεί τι θεμέλια θα έβαζε για την άνοδο του βόλεϊ. Αποκορύφωμα της καριέρας του στον πάγκο των «Κιτρινόμαυρων» αποτέλεσε η άνοδος στην Volley League την 1η Απριλίου του 2018 ενώ η επόμενη σεζόν παρά τις ήττες ήταν ιστορική, καθώς η ΑΕ Κομοτηνής κοίταξε στα μάτια τα μεγαθήρια του ελληνικού αθλητισμού.

Ο Ηλίας Κρεούζης αγάπησε και αγαπήθηκε από τους ανθρώπους της ΑΕ Κομοτηνής, έκανε πολλά σωστά, έκανε και λάθη. Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη του ίσως ήταν ότι αναλάμβανε ευθύνες που δεν του αναλογούσαν και «έβαζε» πλάτη στα δύσκολα με αποτέλεσμα να «χρεωθεί» πράγματα χωρίς να έχει ευθύνη…

Αν και η απόφαση ήταν ειλημμένη από το προηγούμενο καλοκαίρι, σίγουρα το αντίο δεν ήταν αυτό που άξιζε στην πορεία του Κρεούζη στην Κομοτηνή, καθώς η ΑΕΚ υποβιβάστηκε στην Α2. Παρόλα αυτά άφησε παρακαταθήκη έναν τρόπο σκέψης και λειτουργίας, που πρέπει να αποτελέσει πλοηγό για τη διοίκηση του συλλόγου ώστε να επιστρέψει στην Pre League άμεσα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.