Οταν κατοικος λεει οχι στην ασφαλτοστρωση

Κάτοικος της Καβάλας αποφάσισε να πάει αντίθετα στο «ρεύμα», όταν στο δρόμο που διαμένει πραγματοποιήθηκαν εργασίες για να στρωθεί νέα άσφαλτος

Ένα από τα μόνιμα προβλήματα των κατοίκων των Ελληνικών πόλεων, είναι πως η άσφαλτος που στρώνεται στους δρόμους τους, είτε είναι μετά από κάποιο διάστημα (αλλού περισσότερο αλλού λιγότερο) γεμάτη λακκούβες, είτε φθείρεται με την κίνηση και θέλει αλλαγή.

Δεν είναι λίγες οι φορές που μεταφέραμε και εμείς παράπονα συμπολιτών μας για τους δρόμους, που όπως και να το κάνουμε, έχουν συχνά αβαρίες, ακόμα και όταν κάποιο έργο δεν τους σκάβει από την αρχή.

Όμως φαίνεται πως ένας κάτοικος της Καβάλας αποφάσισε να πάει αντίθετα στο ρεύμα, όταν στο δρόμο που διαμένει πραγματοποιήθηκαν εργασίες για να στρωθεί νέα άσφαλτος.

Σύμφωνα με την Πρωινή της Καβάλας, ο κάτοικος της οδού Ι. Μέξη, μόλις διαπίστωσε τις εργασίες απόξεσης που είχαν ξεκινήσει, διαφώνησε κατηγορηματικά με το έργο, και αυτή του τη διαφωνία την μετέφερε προς το προσωπικό του αναδόχου.

Βέβαια η διαφωνία του δεν ήταν για την ασφαλτόστρωση, αλλά για το γεγονός ότι οι διερχόμενοι οδηγοί τρέχουν, και τώρα θα τρέχουν ακόμα περισσότερο.

Είναι αλήθεια πως στην Ελλάδα, στην οποία έχουμε μια περίεργη σχέση με τον περιορισμό της ταχύτητας εντός του αστικού ιστού, οι λακκούβες, χωρίς βέβαια σχεδιασμό (ελπίζουμε), έχουν αποτελέσει αποτρεπτικό παράγοντα, αλλά όπως και να το κάνουμε, η τήρηση του ΚΟΚ δεν πρέπει να επαφίεται στην κατάσταση του οδοστρώματος. Ας ελπίσουμε λοιπόν πως ο νέος δρόμος, δεν θα έχει ως αποτέλεσμα την χειροτέρευση της οδικής συμπεριφοράς των Καβαλιωτών, και την δικαίωση του διαμαρτυρόμενου πολίτη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.