Μαθητες του Ειδικου Σχολειου και του 1ου Μειονοτικου Σχολειου ενωσαν τις δυναμεις τους

Φύτεψαν μαζί μια ελιά στην αυλή του Ειδικού Σχολείου

Δεντροφύτευση στα πλαίσια του «Προγράμματος Ανακύκλωση 2019-2020 και Διασχολική Δράση 2021-22» πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 31 Μαρτίου στην αυλή του Ειδικού Σχολείου Κομοτηνής. 

Το σχολείο είχε κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο «Πρόγραμμα Ανακύκλωσης και το 1ο Μειονοτικό σχολείο την πρώτη θέση. Έτσι μετά από πρόταση του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 1ου Μειονοτικού Σχολείου Κομοτηνής, μαθητές και εκπαιδευτικοί προσέφεραν μία ελιά, σύμβολο ειρήνης και συνεργασίας, την οποία φύτεψαν μαθητές των δύο σχολείων.

Όπως μεταφέρουν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου «οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους και να συνεργαστούν για να ολοκληρώσουν το έργο. Υποσχεθήκαμε να φροντίζουμε την ελιά μας και να την ποτίζουμε ώστε να μεγαλώσει και να στολίζει την αυλή μας».

Οι ίδιοι δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν  «τον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Μειονοτικού σχολείου Κομοτηνής, τον Διευθυντή και τον Σύλλογο Διδασκόντων Καθώς και τη Διεύθυνση Αναδασώσεων που μας εφοδίασε με τα κατάλληλα εργαλεία». Ευχαρίστησαν επιπλέον το 1ο Μειονοτικό Σχολείο για τα δώρα που προσέφερε και εξέφρασαν την ελπίδα «να αρέσει σε όλους η “αναμνηστική πλακέτα” που ετοιμάσαμε».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.