Α ΕΠΣ Θρακης: Περασε απο το Κοσμιο η Αναγεννηση Παγουριων

Σκόρερ του μοναδικού τέρματος ο Στεργιάδης

Στο γήπεδο Κοσμίου ο τοπικός ΠΑΟΚ ηττήθηκε 0-1 από την πιο ψυχωμένη ομάδα της Αναγέννησης Παγουρίων σε μία αναμέτρηση που διεξήχθη με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και λιγοστούς φιλάθλους, οι οποίοι απόλαυσαν την αναμέτρηση από τη ζεστασιά του αυτοκινήτου.

Η ομάδα του Γιώργου Μυστρίδη πήρε μία ακόμα νίκη και επιβεβαίωσε πως είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος ενώ αντίθετα το Κόσμιο συνεχίζει να ψάχνει αγωνιστική ταυτότητα.

Στο 11΄ ο Στεργιάδης απείλησε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι αλλά στο 40΄ με πανομοιότυπο τρόπο άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.  Το δεύτερο μέρος δεν είχε σημαντικές στιγμές, καθώς η Αναγέννηση υπερασπίστηκε με επιτυχία το προβάδισμα που απέκτησε πανηγυρίζοντας στο φινάλε τη νίκη.

Διαιτητής: Χαρίτσης, Βοηθοί: Γκιόσης – Κέκου

ΠΑΟ Κοσμίου (Αϊβάζης): Τσαμπλιτάν, Γιαννακόπουλος, Ζουμπιάδης, Βουλγαρίδης, Ηλιόπουλος, Λαζαρίδης, Πατάκης, Βλάχος, Κουτσουρόπουλος (85΄ Δούκας), Ντεμιρτζίδης, Ματζιούνης

Αναγέννηση Παγουρίων:  Πεγγειώτης, Τασίδης, Παπαγεωργίου, Αλεξιάδης, Χατζόγλου, Λίβας, Σωκράτους (85΄ Παναγή), Παπάς, Ανδρεάδης (80΄ Νέμιτσας), Στεργιάδης (80΄ Ντάσιος), Σαββίδης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.