ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Φιναλε με ηττα για την ΑΕ Κομοτηνης

«Ξέμεινε» από δυνάμεις στο δεύτερο μέρος και ηττήθηκε από την πρωτοπόρο Αγία Βαρβάρα

Με ήττα ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις για την αγωνιστική περίοδο 2021/22 για την ΑΕ Κομοτηνής, καθώς γνώρισε την ήττα στο κλειστό γυμναστήριο των Ποταμουδίων από την Αγία Βαρβάρα με σκορ 64-43.

Σε ένα ακόμα παιχνίδι, οι «Κιτρινόμαυροι» παρουσίασαν δύο πρόσωπα, καθώς στο πρώτο μέρος ήταν εξαιρετικά διαβασμένη αλλά στο δεύτερο λύγισε από τις δυνάμεις και την πίεση των γηπεδούχων.  Στην επανάληψη με ένα επιμέρους 27-3 στο τρίτο δεκάλεπτο, το παιχνίδι έγειρε οριστικά υπέρ της Αγίας Βαρβάρας και δόθηκε η δυνατότητα να αγωνιστούν και οι μικρότεροι αθλητές,, που πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και κέρδισαν δίκαια το χειροκρότημα της κερκίδας.

Ο Θέμης Κουκοβίνος συνεχάρη όλους τους αθλητές του για τη μεγάλη προσπάθεια σε μία μεταβατική σεζόν για την ΑΕ Κομοτηνής, που ολοκληρώθηκε με αξιοπρέπεια και σπουδαίες εμφανίσεις.

Διαιτητές : Αλατζάς – Δημούδης

Δεκάλεπτα: 16-14, 14-17, 27-3, 7-9

Αγία Βαρβάρα (Μυτικόπουλος – Παπαζώτος) : Κούρκουλας, Καντζάλης, Αναγνώστου 9 (1), Μαρκόπουλος 9(1), Στεφανίδης 19, Μπαλαμπουγιούκης Πελ. 8(2) , Χρονόπουλος 6(2), Βασιλόπουλος 6, Ψωμάς 2, Θανάση, Λαζαρίδης 3(1), Χάιτας 2.

ΑΕ Κομοτηνής (Κουκοβίνος) : Κυμπάρης 5(1), Κυριακίδης, Ζαγκλής, Αγγειοπλάστης 15(1), Πιπιλιός 2, Πλατνάρης , Ζαπαντιώτης 16(1), Σάρρος, Κούγιας 5.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.