Αυριο οι ανακοινωσεις Σκρεκα για τα νεα μετρα εναντια στην ενεργειακη ακριβεια

Τα μέτρα θα ισχύσουν τον Φεβρουάριο

Πρόσθετα μέτρα στήριξης για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της διεθνούς ενεργειακής κρίσης θα ανακοινώσει την Τετάρτη ο Κώστας Σκρέκας.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022, στις 10:15 π.μ., ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, θα ανακοινώσει τα νέα μέτρα στήριξης που θα ισχύσουν τον Φεβρουάριο για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, για την αντιστάθμιση των επιπτώσεων από τις ανατιμήσεις στην ενέργεια.

Υπενθυμίζεται πως η επιδότηση των 400 εκατ. ευρώ που είχε δοθεί σε νοικοκυριά ως ελάφρυνση για το ηλεκτρικό ρεύμα και το φυσικό αέριο για τον μήνα Ιανουάριο, θα διατεθεί και τον Φεβρουάριο, είχε προαναγγείλει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Την «ειλημμένη» όπως τη χαρακτήρισε απόφαση της κυβέρνησης για τη στήριξη νοικοκυριών αλλά και επιχειρήσεων στις αυξήσεις της ενέργειας επιβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Ειδικότερα, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για νέες παρεμβάσεις, καθώς όπως τόνισε πρόκειται για ένα δυναμικό φαινόμενο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.