Παντου δινουν το παρων τα μελη του Ερυθρου Σταυρου Κομοτηνης

Απαρατήρητα

Το παρών στη δράση του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, «Ανθρώπινο Ποτάμι» κατά την οποία κάτοικοι της πόλης συμμετείχαν σε έναν περίπατο που ακολουθούσε την πορεία του ποταμιού που διέσχιζε την πόλη πριν από 55 χρόνια, έδωσαν την Κυριακή τα μέλη του Ερυθρού Σταυρού Κομοτηνής, που στο πλαίσιο της προσφοράς τους, είχαν παρουσία σε πολλαπλές δράσεις όλο το Σαββατοκύριακο.

Την ίδια μέρα στελέχη του Ερυθρού Σταυρού βρέθηκαν σε 3 αγώνες ποδοσφαίρου (στα γήπεδα Υφαντών, Στρύμης και Πολύανθου) και ένα αγώνα μπάσκετ (στο Κλειστό Γυμναστήριο Κομοτηνής), ενώ ήδη το Σάββατο είχαν παραστεί σε ένα αγώνα μπάσκετ στο Κλειστό Γυμναστήριο Κομοτηνής και 2 αγώνες ποδοσφαίρου, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κομοτηνής και στο γήπεδο Νέου Σιδηροχωρίου.

Μάλιστα σε ένα από τους αγώνες της Κυριακής, επενέβησαν και βοήθησαν τραυματισμένο στο κεφάλι ποδοσφαιριστή να κρατήσει τις αισθήσεις του μέχρι να μεταφερθεί από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Συνολικά και τις 2 ημέρες επιχείρησαν 16 Εθελοντές και παρείχαν τις Πρώτες Βοήθειες όπου υπήρξε ανάγκη, δείχνοντας πως η προσφορά προς τον συνάνθρωπο δεν έχει ωράριο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.