Το κοινωνικο της προσωπο εδειξε για αλλη μια φορα η PRISMA A.E.

Δώρισε ποσό ύψους 5.000 ευρώ στον Σύλλογο «Δύναμη Ψυχής»

Η εταιρεία PRISMA A.E. θυγατρική της Schur Flexibles ABR που εδρεύει στη ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής και ασχολείται με τις χαράξεις κυλίνδρων βαθυτυπίας, αποφάσισε τη παροχή δωρεάς ύψους 5.000 ευρώ στο σύλλογο Δύναμη Ψυχής Ροδόπης, στον οποίο αναπτύσσεται πνεύμα αλληλοβοήθειας, αλληλοστήριξης και φροντίδας για την προσωπική και κοινωνική αποκατάσταση των καρκινοπαθών.

Πάνω από δέκα χρόνια τώρα, προσφέρει στήριγμα στις δύσκολες στιγμές της διάγνωσης, του χειρουργείου και των θεραπειών.

Η PRISMA A.E. καθώς και ο βασικός μέτοχος της (Schur Flexibles ABR), δραστηριοποιούνται πολλά χρόνια στον τομέα της κοινωνικής ευθύνης προσφέροντας κάθε χρόνο για διάφορους κοινωφελείς σκοπούς αλλά και σε πιστοποιημένα ιδρύματα και συλλόγους με επίκεντρο τον άνθρωπο, όπου βασικό μέλημα τους είναι η στήριξη των αδυνάμων καθώς επίσης και ανθρώπων που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Έτσι και φέτος, μετά από ενδοεταιρική και ενδοομιλική διαδικασία, οι εργαζόμενοι της εταιρείας αποφάσισαν κατά πλειοψηφία την παροχή του συγκεκριμένου ποσού στο σύλλογο Δύναμη Ψυχής, ελπίζοντας η κίνηση τους να βρει πολλούς μιμητές στις δύσκολες εποχές που διανεύει συνολικά η Ελληνική κοινωνία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.