Ξεκινησαν οι αιτησεις για τους παιδικους σταθμους μεσω ΕΣΠΑ

Ηλεκτρονικά έως και τις 8 Αυγούστου

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το ΕΣΠΑ του  Προγράμματος «Οικονομική στήριξη οικογενειών με παιδιά προσχολικής ηλικίας, περιόδου 2021 – 2022».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κέντρου Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Κομοτηνής οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται, ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, κατά το χρονικό διάστημα από 01/8/2021 και ώρα 10.00 έως και 08/8/2021 και ώρα 23:59.

Καταληκτική ημερομηνία για την ηλεκτρονική υποβολή των Αιτήσεων, ορίζεται η 08/8/2021 και ώρα 23:59, βάσει του αποδεικτικού του Ηλεκτρονικού Πρωτοκόλλου που θα δίνεται αυτόματα. Αιτήσεις μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα, δεν θα μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης στην παρούσα Πρόσκληση, έχουν

  • οι υπάλληλοι, μόνιμοι και αορίστου χρόνου, του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ. καθώς και των Ο.Τ.Α. (α’ και β’ βαθμού),
  • μισθωτοί/ές, αυτοαπασχολούμενοι/ες στον ιδιωτικό τομέα, οι οποίοι/ες δεν έχουν αιτηθεί ή και ενισχυθεί από συγχρηματοδοτούμενες δράσεις εναρμόνισης οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής
  • μισθωτές/αυτοαπασχολούμενες στον ιδιωτικό τομέα οι οποίες υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στη συγχρηματοδοτούμενη Δράση «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» Κύκλος Πρόσκλησης 2021-2022, πλην αποκλείονται του δικαιώματος λήψης voucher της Δράσης αυτής

Δεν γίνονται αποδεκτές και δεν εξετάζονται αιτήσεις που αποστέλλονται με mail ή ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier).

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα τα αντλήσει η Ε.Ε.Τ.Α.Α. από πληροφοριακά συστήματα (Μητρώο Πολιτών, Α.Α.Δ.Ε., ΕΡΓΑΝΗ, Ο.Α.Ε.Δ., Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε. κ.λπ.) της Δημόσιας Διοίκησης μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ. του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Στην περίπτωση που η άντληση στοιχείων των δικαιολογητικών μέσω των διεπαφών δεν καταστεί δυνατή π.χ. λόγω μη ταυτοποίησης ή στην περίπτωση διαφωνίας με τα επιστρεφόμενα στοιχεία, η αιτούσα υποβάλλει μέσω της εφαρμογής τα αντίστοιχα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, με τη διαδικασία της επισύναψης αρχείου pdf (upload).

Η Γραμματεία των Παιδικών Σταθμών του ΝΠΔΔ «Κέντρο Μέριμνας και Αλληλεγγύης Δήμου Κομοτηνής» ενημερώνει πως για την εξυπηρέτηση των δημοτών σχετικά με το Πρόγραμμα της δράσης “Οικονομική στήριξη οικογενειών με παιδιά προσχολικής ηλικίας, περιόδου 2021 – 2022» θα λειτουργεί : Καθημερινά από 08:00 το πρωί έως 14:00 το μεσημέρι

Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλ: 25310 23175 & 25310 72414 ή απευθυνθείτε στα γραφεία του Ν.Π. Γρ. Μαρασλή 1, Πολυλειτουργικό.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.